Starity

Ed Sheeran és Nicole Scherzinger randiznak?

2015. augusztus 11. 17:05   |   Szerző: Sessy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Nicole Scherzinger szakított Lewis Hamiltonnal, Ed Sheeran zenéje segített neki túljutni ezen a nehéz időszakon, és saját bevallása szerint nagyon közel kerültek egymáshoz.

hirdetés
Ed Sheeran és Nicole Scherzinger randiznak?

Februárban tett pontot nyolcéves kapcsolata végére Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton, ezt követően az énekesnő Ed Sheeran dalaival vigasztalódott. Mivel évek óta jó barátságot ápolnak az énekessel, Nicole elmondása szerint az utóbbi hetekben együtt töltött esték alatt nagyon közel kerültek egymáshoz.

Ed és Nicole kapcsolata ugyan még a kezdeti stádiumban van, ám a szemtanúk szerint nagyon jól kijönnek egymással. Ed még a múlt hónapban esedékes Wembley Stadium-beli fellépésére is meghívta az énekesnőt, néhány nappal később pedig Suffolkban kapták lencsevégre a párost, miközben egy helyi pubban múlatták az időt.

Bár nem randiznak hosszú ideje, Ed nyíltan beszél a kapcsolatukról a barátai és kollégái előtt árulta el egy Edhez közel álló barát, nyilatkozatát pedig Nicole egyik barátnője is megerősítette: Nagyon közel állnak egymáshoz, Nicole mindenkinek azt hangoztatja, hogy Ed az ő férfi megfelelője.

Korábban mindketten randizgattak már a sztárvilág krémjével, ezúttal azonban úgy tűnik, hogy lassabb tempóra szeretnének kapcsolni, hiszen nagyon fontosak egymásnak, és nem szeretnének elhamarkodni semmit. Mi mindenképpen drukkolunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek