Starity

Megbotránkoztatta a hazai rajongókat Robbie Williams

2015. augusztus 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Sziget fesztivál legnagyobb sztárja komoly kikötésekkel érkezett hazánkba, ahol rögtön botránnyal indított, és azzal fenyegetőzött, hogy lemondja a hétfő esti fellépését.

hirdetés

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Robbie Williams megérkezett Budapestre, de csak a koncert napján levő estén jelentek meg a cikkek, melyek arról számoltak be, hogy Williams olyan feltételekkel utazott ide, miszerint senki sem készíthet róla fényképet és videót –kizárólag a koncerten, de ott is csak ez első három szám alatt engedélyezte.

Amikor megérkezett stábjával a repülőtérre, az énekes azonnal kiszúrt egy kameramant, aki az RTL Klub megbízásából igyekezett megörökíteni őt, ám Robbie ezen annyira felkapta a vizet, hogy azzal fenyegetőzött: lemondja a szigetes fellépését, ha el nem intézik, hogy a fotós azonnal eltűnjön a helyszínről.

Robbie számára azonban nem volt elég ez a botrány, hiszen még azzal sem volt tisztában, hova is érkezett. A Twitteren ugyanis egy Hello Bucharest-videóval köszöntötte a hazai rajongókat, mely igencsak kiverte a biztosítékot a fanatikusok körében.

A koncertig szerencsére tájékozódott, hogy hol is tartózkodik, mivel a rendezvényen megkérdezte a rajongókat, hogy Did you miss me, Hungary? (vagyis Hiányoztam, Magyarország?), mire a közönség hatalmas üdvrivalgással válaszolt, Robbie pedig hozzátette, hogy Miss you too (azaz Ti is hiányoztatok).

A balhé elültével az énekes hatalmas hangulatot teremtett a koncerten, és a rajongók az ígért lézershow-t is megkapták. Robbie a híressé vált szokását is betartotta, és felhívott magához a színpadra egy szerencsés magyar rajongót, aki később elárulta: ez volt az ötödik Robbie Williams-koncertje, ahol az első sorban tombolt.

A koncert egyébként teltházas volt, a nagy tömegben pedig még ausztrál rajongókat is fel lehetett fedezni, és Gerendai Károly főszervező a Morning Show hétfői adásában azt is elárulta, hogy a brit fenegyerek 100 és 500 millió forint közötti összegért vállalta a fellépést, és ezzel ő viszi a pálmát, ugyanis elmondása szerint a fesztivál története során neki fizettek a legtöbbet egy koncertért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek