Starity

Kelly Rutherford elvesztette a gyermekelhelyezési pert

2015. augusztus 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja összetört szívvel vett búcsút gyermekeitől, miután elvesztette az évek óta húzódó gyermekelhelyezési pert exférjével szemben.

hirdetés
Kelly Rutherford elvesztette a gyermekelhelyezési pert
Fotó: Splash News

Kelly Rutherford immár öt éve harcol exférjével közös gyermekeik, Hermés és Helena elhelyezési ügye miatt. A pár 2010-ben adta be a válókeresetet és azóta is folyik a harc a felek között, hogy végül kié legyen a kicsik feletti felügyeleti jog.

A gyerekek mindeddig édesapjuk, Daniel Giersch franciaországi otthonában éltek, ugyanis az apát kiutasították az Egyesült Államokból, így ott nem látogathatta volna a gyerekeit. A bíróság nála helyezte el őket azzal indokolva a döntést, hogy Kelly könnyebben meg tudja oldani az Európába való utazását, ám az anya így sem láthatta olyan gyakran a gyerekeket, mint szerette volna.

A 46 éves színésznő kétségbeesetten járta a bíróságot, mi több: egy petíciót is beadott a Fehér Házba abbéli reményében, hogy támogatásra lel, ám a gyermekelhelyezési procedúra tegnapi tárgyalásán a Manhattani Legfelsőbb Bíróság az apának ítélte a gyerekeket, akik még aznap visszautaztak Monacóba, miután könnyes búcsút vettek édesanyjuktól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek