Starity

PLL: Tombolnak a rajongók, „A” nem az, akire számítottak!

2015. augusztus 12. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este végre lehullott a fekete kapucni, és a rajongók legnagyobb megdöbbenésére Charles egészen más, mint akinek képzelték. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Tombolnak a rajongók, „A” nem az, akire számítottak!
Fotó: Facebook/Pretty Little Liars

Sokévnyi találgatás végére került pont tegnap este a Pretty Little Liars szezonzárójában, ugyanis végre lehullott a lepel a rejtélyes „A” kilétéről, aki előszeretettel tartotta rettegésben Rosewood polgárait.

A sorozat producere, Marlene King számtalan rejtett célzást tett az évek során arra vonatkozóan, milyen jeleket keressünk egy-egy epizód megtekintésekor, ám a rajongók megtévesztve érezhették magukat, miután tegnap este megtudtuk: CeCe Drake öltötte magára a fekete pulcsit és tette pokollá imádott testvére, Alison és barátnői életét.

Ahogyan Marlene megígérte, valóban fény derült néhány korábbi titokra is, így szemtanúi lehettünk annak, hogyan ölte meg hidegvérrel Toby édesanyját Bethany Young; hogy Sara Harvey öltötte magára a piros kabátot és a fekete fátylat, és hogy miért is ütötte le Charles/CeCe Alisont azon a bizonyos éjszakán.

Fotó: Facebook/Pretty Little Liars
Fotó: Facebook/Pretty Little Liars

Az „A” kilétét leleplező epizód azonban közel sem aratott osztatlan sikert a sorozat rajongóinak körében, és többen is azzal vádolták a széria készítőit, hogy feleslegesen tartották fent a fanatikusok figyelmét hosszú éveken át.

Öt évet pazaroltam az életemből erre a sz*rra. Még mindig az volt a legjobb, amikor azt hittük: Ezra 'A'. CeCe nem lehet 'A'... biztosan csak fedez valakit. Ne legyetek ilyen naivak, emberek! De ha mégis így végződne a történet, akkor fogom a kamerámat, és leforgatom az én verziómat 'A'-ről... – csak hogy kiemeljünk néhányat a csalódott rajongók hozzászólásai közül.

Természetesen a sorozat nem áll meg, csupán hosszabb pihenőre mennek a szereplők, és majd csak januárban térnek vissza a képernyőkre, immár öt évvel idősebben. Ám mint a fináléban kiderült: koránt sem fognak unatkozni, és várnak még ránk meglepetések.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek