Starity

Rita Ora ismét eljátszaná Mia Greyt

2015. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalatában láthattuk a karizmatikus énekesnőt, amint életre kelti a főszereplő húgát, Mia Greyt, legutóbbi interjújában pedig azt is elárulta, hogy szívesen visszatérne a következő két részben is.

hirdetés
Rita Ora ismét eljátszaná Mia Greyt
Fotó: Harper Smith

Világszerte az év elején került bemutatásra az egyesek által pornográfnak ítélt alkotás, A szürke ötven árnyalata, amiben Rita Ora is tiszteletét tette, mint a főszereplő Christian Grey húga. A brit énekesnő elárulta egy interjú során, hogy szívesen visszatérne a film másik két részében is.

Bár csak néhány képkocka erejéig láthattuk az énekesnőt színészkedni, az interjú során elárulta, hogy karaktere fejlődésben van, és reméli, hogy visszatérhet majd. Nagy rajongója vagyok a könyveknek, és bennük a karakterem egyre csak fejlődik, igaz lassan, de biztosan. Ha felkérnének a további két részhez, biztos, hogy igent mondanék.

Rita vallomása azután tört utat magának, miután kiderült, hogy az írónő újabb két köteten dolgozik, amik már félig készen is vannak. Természetesen a rajongók rögtön elkezdték faggatni az írónőt, hogy mikorra várhatóak az új művek, mire ő annyit felelt, hogy még nem tudja, mikor fejezi be őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek