Starity

Nicole Kidman elégedett az életével

2015. augusztus 12. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman teljesen elégedett az életével, és elmondása szerint, ha hamarabb ismerte volna meg férjét, most több gyereke lenne.

hirdetés
Nicole Kidman elégedett az életével
Fotó: Peter Lindbergh

Nicole Kidman magabiztosan és boldogan tündököl az amerikai Vogue magazin augusztusi számának címlapján, melyhez természetesen egy mélyenszántó interjú is dukált. A színésznő elárulta, hogy azt kívánja, bárcsak hamarabb ismerte volna meg férjét. Szó sincs arról, hogy siránkozni akart eme kijelentésével, hiszen boldog feleség és édesanya is egyben, csupán világgá szerette volna kürtölni, milyen boldoggá teszi őt férje, a countryénekes, Keith Urban.

Azt kívánom, hogy bárcsak hamarabb ismertem volna meg a férjem, így több gyerekünk is lehetett volna együtt – mesélte Nicole, akinek Keith Urbantől két kislánya van, a hatéves Sunday Rose és a négyéves Faith. (A színésznőnek egyébként a Tom Cruise-zal való házaságából is származik két örökbefogadott gyermeke, a most 22 éves Isabella Jane; fia, Connor pedig 20. életévét tapossa.)

Nicole arról is szót ejtett, hogy nagy érdeklődéssel van az egyszerű élet iránt is, és azt is megosztotta az interjúban, hogy hazájában, Ausztráliában saját gyümölcsöket termeszt, Tennessee-beli farmjukon pedig gyönyörű rózsakertje van, melyet örömmel tart karban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek