Starity

Vanessa Ray először nyilatkozott „A”-ről

2015. augusztus 17. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV Line faggatta nemrégiben a Pretty Little Liars legnagyobb hazudozóját alakító Vanessa Rayt. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Vanessa Ray először nyilatkozott „A”-ről
Fotó: ABC Family

– Jó reggelt, Charles!

– Kérlek, szólíts Charlotte-nak!

– Természetesen. Amikor megkaptad a szerepet, gondoltál arra, hogy mekkora dolog sül ki belőle?

– Soha. Egyáltalán nem. Hogyan is tudnád ezt elképzelni? Nagyon izgatott voltam a munka miatt, ez volt az első szerep, amit kaptam Los Angelesben. Egy nyugis helyre jártam dolgozni, ahol volt spa, és menta meg lime, és a lányok mind gyönyörűek voltak, kedvesek és igazán jó fejek. Egy őszinte karaktert kellett eljátszanom, ezt az életen is túlmutató lányt, aki nagyon sok mindenben különbözik tőlem. Elcsépeltnek hangzik, de hálás vagyok ezért a szerepért, és boldog is egyben.

– Mikor tudtad meg, hogy te vagy Charles, és hogyan reagáltál a hírre?

– Azt hiszem, valamikor júniusban. Talán hetedikén? Szokás szerint addig nem kaptuk meg a szövegünket, míg meg nem kezdődött a forgatás, aztán átnyújtották nekem a forgatókönyvet egy lezárt borítékban. Azt gondoltam, hogy ez fura, de az nem merült fel bennem, mi derül ki belőle, ezért is nem értettem, miért így kaptam. Marlene rögtön azután küldött egy SMS-t, hogy megkaptam-e, és azt írta, hogy izgatott, mit fogok gondolni. Szóval kényelmesen hazamentem, és amikor a negyedik oldalhoz értem, megragadta a pillantásomat a CeCe kib*szot Drake mondat, vagy valami ilyesmi. Felsikítottam, és a szoba másik végébe dobtam a szkriptet. A leendő férjem bejött a szobába, hogy megkérdezze, jól vagyok-e, én pedig csak annyit tudtam mondani neki, hogy Nem fogod elhinni, mi áll ebben! Ez egy soha véget nem érő történet volt a forgatókönyvben végig. Erő volt benne, és azt gondoltam, lesz fény az alagút végén.

– Milyen volt, amikor összeültetek a közös felolvasásra? Bennakadtak a lélegzetek?

– Úgy hiszem, Troian [Bellisario – Spencer Hastings] már tudta egy ideje, talán már akkor, amikor feltűntem a sorozatban. Én nem tudtam, de ahogy most így utólag visszagondolok, mi minden történt, kezdenek értelmet nyerni az események. Például amikor Marlene a második évadbeli visszatérésemről beszélt nekem. Voltak utalások a részemről, és mégsem tudatosultak bennem akkor. De hogy válaszoljak a kérdésedre, őrületes volt, amikor összejöttünk a felolvasáshoz. Ashley [Benson – Hanna Marin] és Lucy [Hale – Aria Montgomery] nem olvasták korábban a forgatókönyvet, és ahogy oldalról oldalra haladtunk előre, folyamatosan azt kérdésezték, hogy Micsoda?. Drew [Van Acker – Jason DiLaurentis] szintén nem olvasta korábban, így amikor Charles kilétének felfedéséhez értünk, ő mondta ki a mindannyiunkat foglalkoztató legnagyobb kérdést, amit én bele is írtam a saját szövegembe, hogy Lefeküdtem a bátyámmal? A szoba tele volt energiával körülöttünk, a feszültségtől senki sem tudott enni aznap.

– Fogunk még látni a hatodik évad második felében, vagy ezzel vége a te történetednek?

– Nos, CeCe számtalan borzalmas dolgot tett, amiknek meglesznek a következményei. Charlotte és Alison ismét közel kerültek egymáshoz az epizód végére, és ahogy a jövőbeli emlékeknél láthattuk, Ali Rosewoodban marad. A kérdés az, miért marad és a többiek miért mennek el? Azt hihetnénk, hogy Ali távozna elsőként, ami érthető is lenne azok után, amik történtek vele...

– Immár tudva, hogy CeCe transznemű, ezúttal hogyan közelítetted meg a karakter megformálását?

– Volt egy csomó minden, amit bele lehetett magyarázni. Nem akartam egy transzneműt eljátszani. A gonosz lelepleződött, de az Ördög nem Charlotte-ban volt. Az elhanyagoltság, a sebzettség és mindaz a fájdalom idézte ezt elő, ami olyan fiatal korában érte. Marlene és én éppen erre mutattunk rá: láthatod CeCe-ként, Charlotte-ként és Charlesként is. Amikor először tűnt fel a színen, akkor határozottan CeCe volt, a rosszindulatú lángelme. De persze voltak pillanatok, amikor Charlotte-ot láthattuk, a sebzett, szomorú és törékeny babát. Őt láthatjuk, amikor meglátogatja az anyukája, és közli vele, hogy órákat vehet a UPennen. És ott van még Charles: CeCe és Charlotte, a jó és a rossz kombinációja. Ilyesformán szerettük volna őt ábrázolni. Egy olyan gyerekről van itt szó, aki jelentős tragédiák sorozatán ment keresztül 13 éves kora előtt, és az egyetlen, amit tanulhatott a szüleitől az az, hogy hogyan kell hazudni és figyelmen kívül hagyni másokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek