Starity

Anya lett Nádai Anikó

2015. augusztus 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február közepén tudósítottunk róla, hogy anyai örömök elé néz az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, a kicsi pedig tegnap délután meg is érkezett.

hirdetés

Nádai Anikóval a Való Világ keretein belül ismerkedhettünk meg 2010-ben, ezt követően pedig a 2013-ban hódító útjára indult Éjjel-Nappal Budapest című hétköznaponta jelentkező sorozatban kapott szerepet. A széria meghozta a boldogságot is a lánynak, ugyanis a műsor főrendezőjével, Kovács Dániellel először barátok lettek, majd lassan kibontakozott a szerelem is köztük. 

Anikó februárban hozta nyilvánosságra, hogy párjával szülői örömök elé néznek, és bár eleinte úgy tudták, kislányuk lesz, később kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt a 26 éves színésznő. Anikó saját elmondása szerint jól viselte a terhességet, ám az utóbbi napokban már igencsak nehezére esett a mozgás és a pihenés is.

Tegnap pedig elérkezett a nagy nap, ugyanis a kismama 15 óra 3 perckor életet adott a csöppségnek, aki a Patrik nevet kapta szüleitől. A hírről a büszke anyuka tudósította rajongóit a Facebookon egy kedves kép kíséretében.

„Még kicsit meggyötörten, de annál nagyobb boldogsággal és büszkeséggel újságolom a nagy hírt: megszületett a kisfiam!” – írta Anikó.

Fotó: Nádai Anikó / Facebook

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek