Starity

Demi Lovato kishúga elárulta, milyen egy híresség rokonaként élni

2015. augusztus 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato 13 éves húga, Madison De La Garza a Seventeen magazin szeptemberi számának állt modellt és adott interjút híres nővérével kapcsolatban.

hirdetés

Valamennyiünk fejében megfordult már a gondolat, hogy milyen fantasztikus élete lehet azoknak, akik valamelyik híres ember rokonai, ám tévednak, akik úgy hiszik, hogy csak jó oldalai vannak egy ilyen kapcsolatnak. Demi Lovato 13 éves húga, Madison De La Garza a Seventeen magazinnak adott exkluzív interjút arról, hogy milyen érzés egy olyan sikeres és népszerű világsztár húgának lenni, mint Demi.

Azt hiszem, amikor az emberek azt kívánják, bárcsak Demi testvérei lennének, nem tudatosul bennük, hogy milyen nehéz is rokoni kapcsolatban állni olyasvalakivel, aki állandóan turnézik - kezdte Madison, majd arról is szót ejtett, hogy ettől függetlenül Demi mindig szakít időt arra, hogy együtt legyenek, és amikor az énekesnő úton van, akkor is folyamatosan kapcsolatban állnak.

„Amikor Demi otthon van, a kapcsolatunk ugyanolyan, mint bármilyen másik testvérpáré. Magunkhoz veszünk egy adag fro-yo fagyit, nézzük az ID csatornát [Investigation Discovery, a szerk.] – a megszállottjai vagyunk –, és jól kibeszélünk mindent. Tudom, hogy benne vakon megbízhatok.”

Fotó: Instagram

Mint mindenki, akinek van testvére, úgy Demi is szívesen ugratja a húgát, de a komoly dolgokban mindig Madison mellé áll. Nem is kell messzire mennünk, hiszen nemrégiben anyatigrisként ugrott a húgát becsmérlő utálkozók torkának a Twitteren.

Demi nagyon kiakadt, közvetlen üzenetben osztotta ki az embereket, és a Twitteren is kiállt értem. Ő egy erős és szabadszellemű lány, ezért is szeretem annyira – vallotta Madison. 

A Seventeen magazin természetesen Demit is megkereste, aki boldogan hozta az olvasók tudtára, mennyire szereti és támogatja húgát. Mindig mondom Madisonnak, hogy hívjon fel, amilyen gyakran csak tud. Azt akarom, hogy tudja, hozzám bármikor jöhet, és elmondhatja nekem a dolgait. Szeretném, ha tudná, hogy én mindig itt vagyok neki, teljesen mindegy, hogy épp a világ másik végén vagyok vagy a mellette lévő szobában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek