Starity

Cipőket tervez Zendaya

2015. augusztus 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves tehetség már most bebiztosította jövőjét, hiszen több lábon áll: színészkedik, énekel, táncol és modellkedik, most pedig dizájnerként is kipróbálja magát, ugyanis saját cipőkollekciót dob piacra.

hirdetés

Fotók: Thomas Iannaccone

Már korábban lehetett hallani itt-ott pletykákat arról, hogy divattervezésre adta fejét Zendaya Coleman, egy héttel ezelőtt viszont bebizonyosodott, hogy valóban új téren próbálja ki magát a fiatal Disney-üdvöske, ugyanis New Yorkban lerántotta a leplet legelső cipőkollekciójának darabjairól.

Bár stylistjával, Law Roachcsal közösen megálmodott kreálmányai csak jövő tavasztól lesznek kaphatóak az üzletekben, a bemutató sok kíváncsi szemet vonzott a helyszínre, így temérdek fotó került nyilvánosságra a nagy napról. Emellett kiderült az is, hogy a kollekció a Daya nevet viseli, ami a 18 éves tehetség egyik családjától kapott beceneve.

Olyan cipőket akartam, amik önmagukért beszélnek. Ha a vásárlók nem is tudják, hogy ki a fene vagyok, ez pedig valószínűleg legtöbbjükre jellemző lesz, a cipőket akkor is imádni fogják. Nem azt akarom, hogy azért vegyék meg őket, mert Zendaya-cipők. Mindenki számára készültek – osztotta meg a FootwearNews-zal.

A kollekcióban élénk sárga, fukszia, kobaltkék és egyszerű fekete vagy éppen krémszínben pompázó magassarkúk, saruk, papucsok és néhány edzőcipő is megtalálható, mivel minden darabot a színész-énekesnő saját stílusa inspirált.

Az egyik legnagyobb dolog, amire a korabeli lányokat bíztatja, hogy nincs semi gond azzal, ha magassarkút hordasz, amikor alapból magas vagy. Nem baj, ha te vagy a legmagasabb lány a szobában – árulta el Law, majd Zendaya hozzátette: Repülőtérre menet nem az a fajta vagyok, aki magassarkút visel. Ezt sosem fogom megtenni. De ha egy rendezvényre megyek, sosem fogtok lapos cipőben látni. Szeretek magas lenni a vörös szőnyegeken.

 

Fotók: Thomas Iannaccone

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek