Starity

Megjelent Tom Hiddleston új filmjének legelső képe

2015. augusztus 14. 14:02   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre a rajongók is láthatják, hogy kedvenc gonosztevőjük hogyan néz ki a countrycsillag bőrébe bújva.

hirdetés

Még tavaly júniusban cikkeztünk arról, miszerint Tom Hiddleston elkezdte forgatni új életrajzi drámáját, az I Saw The Lightot. A brit színész a countrysztár Hank Williams képében köszön vissza majd a vásznon, méghozzá Elizabeth Olsennel, aki legelső feleségét, Audrey Williamst fogja játszani.

A forgatások egészen idén januárig tartottak, majd nem sokkal a munkálatok befejezése után a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy ők fogják forgalmazni az Oscar-esélyes filmet.

A rajongók egészen tegnapig semmilyen hivatalos képet nem láthattak arról, hogy kedvencük hogyan is fog kinézni, de tegnap a Sony hivatalos Twitter-oldalán lerántotta a leplet a legelső képről, majd ma az Entertainment Weekly is feltett egy képet oldalára.

A történet a hirtelen híressé vált Hank Williams életét dolgozza fel, aki fiatalon rászokott az alkoholra és hátfájdalmai miatt az erős gyógyszerekre. Ezeknek pedig az volt a következménye, hogy mindössze 29 évesen örök nyugovóra tért.

A film idén november 27-én jelenik meg Nagy-Britanniában.

Fotó: Twitter/Sony
Fotó: Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek