Starity

11 híresség, aki titokban remekül énekel

2015. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szépek, sikeresek és milliók rajonganak értük. Imádják a szakmájukat (jók is benne), ám kevesen tudják, hogy nem csak színészként, hanem énekesként is megállnák a helyüket a zeneiparban. Görgess lejjebb, hogy megtudd, ki azok!

hirdetés

Kristen Stewart

Az Alkonyat-filmekkel elhíresült Kristen Stewart a 2007-ben megjelent Út a vadonba című filmben csillogtatta meg énekesnői képességeit, amikor oldalán Emile Hirsch-sel adta elő John Prine 1971-es szerzeményét, az Angel From Montgomery-t.

Colton Haynes

A zöld íjász sztárja már gyerekkora óta szeret énekelni, ám korábban mégsem mutatta meg a hangját - egészen tavaly decemberig, amikor is amikor egy szám erejéig összeállt Travis Atreo énekessel.

Rowan Blanchard

A Riley a nagyvilágban című Disney-sorozat 13 éves főszereplője, Rowan Blanchard 2011 szeptemberében egy általa feltöltött YouTube-videóban mutatta meg, hogy ha a színészetet megunná, akkor megpróbálkozna az énekléssel.

Grant Gustin

A The Flash sztárja a Glee - Sztárok leszünk című műsor keretein belül ragadott mikrofont, és mutatta meg, hogy a csinos külső mögött egy hallgatókra éhes hang is megbújik.

Leighton Meester

A Gossip Girl Blair Waldorfja 2009-ben próbálkozott először énekléssel a Cobra Staship oldalán, és mivel többségében pozitív kritikákat kapott, úgy döntött: ideje kezébe kapni a mikrofont és meghódítani a slágerlistákat. A színésznő tavaly októberben dobra piacra első stúdiólemezét Heartstrings címen, de közel sem lett annyira sikeres, mint remélte.

Emma Stone

Emma manapság igencsak felkapott színésznő Hollywoodban, ám kevesen tudják, hogy már több mint tíz éve kezdte pályafutását, amikor jelentkezett egy versenyre, ahol Alexis Meróval közösen adott elő egy dalt, ám következő fordulóra már nem kellett mennie.

Jennifer Lawrence

A színésznő Az éhezők viadala első részében énekelt először nyilvánosan, és saját elmondása szerint élete egyik legmegalázóbb pillanataként élte meg a felvételt. Nem is értjük miért, mi szívesen elhallgatnánk még!

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja a 2008-ban a mozikba került The American Mall című filmben mutatta meg, hogy nemcsak gyönyörű külsővel áldotta meg a sors, hanem hangi adottságaival is elégedett lehet. Most, hogy kiszállt a sorozatból, talán egy albumot is lesz ideje felvenni...

Troian Bellisario

A Pretty Little Liars Spencerének sincs oka aggódni, hogy mi lesz, ha egyszer véget ér az ABC Family népszerű sorozata, hiszen ha megunná idővel a színészkedést, mikrofont is ragadhatna.

Ed Westwick

Kevesen tudják, de a Chuck Basst életre keltő színész a Gossip Girl előtt zenészi karrierről álmodozott indie zenekara, a The Filthy Youth élén. A 2006-ban alakult csapat zenéjét a Kings Of Leon, a Rolling Stones és a The Doors inspirálta, számaik közül kettő pedig helyet kapott a The CW egykori sorozatában is.

Jason Segel

Az Így jártam anyátokkal Marshallját már a sorozatban is hallhattuk néha dalra fakadni, de míg Neil Patrick Harrisről köztudott, hogy szívesen és jól énekel, addig Jasonről kevesen tudják, milyen jó hangi adottságokkal rendelkezik.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek