Starity

Elárulta kislánya nevét Keira Knightley

2015. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Edie nevet kapta a brit színésznő és James Righton első közös gyermeke, aki májusban látta meg a napvilágot.

hirdetés

Fotó: Paola Kudacki/Elle

30. születésnapját ünnepli az amerikai Elle, így legújabb címlaplányuknak is egy gyönyörű és inspiráló 30 éves híres hölgyet választottak, aki nem más, mint Keira Knightley. A magazin négy különböző címlapot is készített az újdonsült anyukával, valamint egy beszélgetésre is sort kerítettek, melyből végre kiderült, hogy Edie-nek hívják május végén született kislányát.

Nameberry információi szerint az Edie az Edith egyik rövidített változata és főként az 1960-as években volt népszerű különálló névként is, jelentése pedig háborúban virágzó. Keira egyébként imádja az anyaság minden percét annak ellenére is, hogy rendkívül keveset alszik.

A szeretet része elképesztő. Ez egy nagyon mélyről jövő szeretet. És ez egészen kivételes. Valamint az is, hogy szinte semmit sem alszom, és mégis teszem a dolgomat. Nem túl kellemes, és sosem gondoltam volna, hogy tényleg képes lennék rá, főleg nem ennyi ideig.

Fotó: Paola Kudacki/Elle

A színésznő emellett azt is elárulta, hogy még sosem volt ennyire elégedett a testével: El kell mondanom azt is, hogy nőként utálod néhány testrészedet. Különböző időszakokon mész keresztül, melyekben tükörbe nézel és azt gondolod, hogy »Ó, bárcsak ne ilyenek lennének a lábaim vagy a karjaim vagy akármim.« Aztán keresztülmész a terhességen és a szülésen, majd a szoptatáson és azt gondolod: Wow, a testem csodálatos és soha nem mondom azt, hogy nem szeretem, mert képes volt erre és ez rohadtul rendkívüli.

Fotó: Paola Kudacki/Elle

Emellett 30. születésnapjáról is ejtett néhány szót, mivel nem éppen úgy alakult a nagy ünneplés, ahogy ő azt korábban elképzelte: Nagyon terhes voltam, szóval nem ihattam. Mi értelme van a 30. születésnapnak, ha nem lehetsz hihetetlenül részeg? De a férjem a kezébe vette a dolgokat, leszervezett egy aranyos ebédet az egyik kedvenc éttermemben. Húszan voltunk és mindenki nagyon kedves volt, azt hajtogatták, hogy »Figyelj, jól érezheted magadat józanon is!« És ezzel nem is volt baj, amíg el nem kezdtek inni úgy egy körül. Aztán bejöttek a házunkba, ami tele volt a névre szóló és ’Boldog szülinapot’ feliratú lufikkal, és teljesen kiütötték magukat. Hajnali kettőig vagy háromig ott voltak totál részegen, miközben én nyolc hónapos terhes és teljesen józan voltam. Szóval nagyon jó volt, de nem így képzeltem el a 30. születésnapomat.

Fotó: Paola Kudacki/Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek