Starity

2021-ig még biztosan Fallon vezeti a The Tonight Show-t

2015. augusztus 15. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben meghosszabbította az NBC a műsorvezető szerződését, így hat évig még biztosan ő interjúvolja meg a sztárokat a népszerű késő esti talkshow-ban.

hirdetés
2021-ig még biztosan Fallon vezeti a The Tonight Show-t
Fotó: Lloyd Bishop/NBC

2014 februárjában vette át az 1954-ben indult beszélgetős műsor stafétáját Jay Lenótól Jimmy Fallon, aki átlagosan 3,8 millió nézőt ültet minden este a képernyők elé az Egyesült Államokban. Bár személyisége megosztja a közönséget, a számok magukért beszélnek, így nem is csoda, hogy az NBC meghosszabbítatta szerződését 2021-ig.

A hírt csütörtökön jelentették be a Television Critics Association félévenkénti sajtótájékoztatóján, ahol az NBC Entertainment elnöke, Robert Greenblatt a következőt nyilatkozta: Véleményem szerint Jimmy Fallon egyszerűen a legjobb és legsokoldalúbb műsorvezető a televízióban. A The Tonight Show mindig is egy népszerű létesítmény volt, de ő bevonzotta a késő esti idősáv legnagyobb nézőközönségét. Ő az NBC arca több féleképpen is és izgatottak vagyunk, hogy még sok-sok éven át ő fogja vezetni a The Tonight Show-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek