Starity

PLL: már két évvel ezelőtt lerántották a leplet „A” kilétéről

2015. augusztus 17. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marlene King megosztotta a nagyvilággal, hogy a harmadik évad fináléjában tulajdonképpen már elárulták, hogy kit is rejt a fekete kapucni. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
PLL: már két évvel ezelőtt lerántották a leplet „A” kilétéről
Fotó: ABC Family

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, igazán megosztotta a rajongótábort a Pretty Little Liars nagy leleplezése. A legtöbbek nem igazán elégedettek a főgonosz kilétét illetően, ám akadnak olyanok is, akiknek elnyerte tetszését a készítők ötlete.

Az egy héttel ezelőtt levetített nyári finálé kapcsán több interjú is készült a stáb tagjaival, így például kiderült az is, hogy nem zárkóznak el a nyolcadik évadtól és egy filmtől sem. Az E! Newsnak adott interjújában azonban egy még nagyobb meglepetést okozó dologról rántotta le a leplet Marlene King: a harmadik évad 2013. július 23-án műsorra tűzött fináléjában tulajdonképpen már elárulták, hogy a Vanessa Ray által éltre keltett Cece-t rejti a fekete kapucni.

A házban kitört nagy tűz után, amikor azt hiszik a lányok, hogy Alit látták és valaki berepül egy repülőgéppel – már tudjuk, hogy Sara Harvey volt az illető –, szó szerint kimondtuk, hogy a repülőt Cece Drake bérelte – árulta el Marlene, aki azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy mielőtt megírta volna a Game Over, Charles című epizódot, újra végignézte Cece össze jelenetét.

Olyan nyomokat hagytunk sokszor, hogy amikor visszanéztem a részeket azt gondoltam, hihetetlenül merészek voltunk. Nem tudom elhinni, hogy ezt csináltuk! – osztotta meg.

A Pretty Little Liars 2016 januárjában folytatódik az ABC Familyn a tengerentúlon, és bár egy korszak véget ért „A” leleplezésével, sok meglepetést tartogatnak még a készítők, kezdve az ötéves ugrással, hiszen a lányok felnőttként térnek majd vissza.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek