Starity

Pamela Anderson szerint a Baywatch nem a filmvászonra való

2015. augusztus 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dwayne Johnson és Zac Efron főszereplésével már készül a kultikus Baywatch-sorozat filmadaptációja, ám a széria egykori sztárja, Pamela Anderson szkeptikus a készülő művel kapcsolatban.

hirdetés
Pamela Anderson szerint a Baywatch nem a filmvászonra való
Fotó: NBC

Mi is beszámoltunk arról, hogy a vízimentők életéről szóló, kultstátuszt elérő Baywatch című sorozat egy filmadaptációban éled újjá Dwayne Johnson és Zac Efron szereplésével.

Korhatáros lesz, és nagyon tökös. Nem hiszem, hogy sokban fog hasonlítani a régi Baywatchra. Azt hiszem, kábé teljesen újraértelmezzük – mondta Zac, kollégája pedig egyetértett vele. Egy nagy filmet akarunk – egy jópofa tengerparti filmet. Vissza akarjuk hozni a tengerpartos filmeket a világba, de valami olyasmit is akarunk, ami kemény, tökös akciókkal és igazán mocskos, korhatáros humorral – tette hozzá Johnson.

A két színész igazán lelkes a projektet illetően, ám a TMZ-nek nem kellett messzire mennie, hogy találjon valakit, aki közel sem ilyen optimista a Baywatch-mozit illetően. A portál ugyanis megkérdezte a leghíresebb egykori Baywatch-lányt, Pamela Andersont, aki szerint a remake rossz ötlet, ugyanis sosem lenne szabad a filmvásznakra kerülnie.

Senki sem értékeli a feldolgozásokat – mondta a színésznő, akiből egyébként ez a sorozat csinált nemzetközi szupersztárt. Pamela azt is elárulta, hogy a Baywatch-korszak élete legjobb időszaka volt, és véleménye szerint a 90-es években egyszerűbb és kedvesebb idők jártak, amik egyszerűen nem működnének 2015-ben a filmvásznon.

A producerek egyébként nem ajánlottak fel a színésznőnek szereplési lehetőséget, a Radaronline információ szerint pedig még David Hasselhoff sem írt alá semmit, mivel a producerek egyelőre sokallják a gázsit, amit a színész kér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek