Starity

Őrjöngött a Szigeten Zimány Linda kedvese

2015. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki akarta dobatni a Blikk stábját Kedves Ferenc a Sziget Fesztiválról, mert egy fotót mertek készíteni róla és Zimány Lindáról. A millárdos üzletember nyomdafestéket nem tűrő hangnemben ordibált.

hirdetés
Őrjöngött a Szigeten Zimány Linda kedvese
Fotó: RTL Klub

Még egy hét sem telt el azóta, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc nyilvánosságra hozta kapcsolatát, és kezdetét vette a páros savazása, úgy tűnik, hogy a rémálom csak nem akar véget érni. Ugyan Linda és Ferenc korábban még azt bizonygatták, hogy szerelmük megingathatatlan, ám a páros férfi tagja mégis kijött a béketűrésből, miután hazánk legnépszerűbb fesztiválján, a Szigeten lencsevégre kapta őket a Blikk riportere.

A milliárdos üzletember magából kikelve szidalmazta csapatunkat, megkérdezte, mit képzelnek a kollégáink, hogy felvételt mertek készíteni róla, s üvöltözve sértegette az újságíró kollégát írja a Blikk. A napilap arról is beszámolt, hogy a Szigeten jelen lévő kolléganőit Ferenc egyik barátja is szidalmazni kezdte, majd sült krumplival dobálták meg a hölgyeket, miközben nyomdafestéket nem tűrő hangnemben üvöltöztek velük.

Kidobatlak benneteket innen! A biztonságiakkal mindjárt levágattatom a karszalagod, te szemét r****c! Soha többé nem jöhetsz be a Szigetre! – idézi az újság a milliárdos állítólagos szavait.

A jelenetet rendező férfiakat végül egy biztonsági őr kísérte vissza Lindához, aki távolról szemlélte az eseményeket. A Blikk munkatársai a meglepetéstől eltekintve jól vannak, és mint kiderült: teljesen szabályszerűen jártak el, ugyanis a fesztivál szabályzata is kimondja, hogy a látogatóknak tudomásul kell venniük, hogy a rendezvényen hang- és képfelvételek készülhetnek, amelyeken a közszereplőket a beleegyezésük nélkül meg is lehet nevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek