Starity

Jótékonysági koncertet adott Johnny Depp és Gene Simmons

2015. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp a magyar származású KISS-legendához, Gene Simmonshoz csatlakozott egy jótékonysági fellépés erejéig.

hirdetés
Jótékonysági koncertet adott Johnny Depp és Gene Simmons
Fotó: OBERON/SPLASH NEWS/OBERON/SPLASH NEWS

Gene Simmons és csapata a hollywoodi a Lucky Strike bowlingpályán adott jótékonysági koncertet, mely fellépéshez a Karib-tenger kalózai sztárja, Johnny Depp is örömmel csatlakozott, hiszen köztudottan szívügye a jótékonykodás. A koncert bevétele a Mending Kidset illette, mely szervezet korrekciós műtétek finanszírozását teszi lehetővé olyan beteg gyerekek családjai számára, akik nem engedhetik meg maguknak egy-egy operáció kifizetését.

Az Associated Press beszámolója szerint a színész se szó, se beszéd lépett a színpadra, és a zenekarral együtt fantasztikus előadást improvizáltak; a magyar származású Simmons pedig azt is elárulta, hogy korábban soha nem játszott még Depp társaságában.

Jótékonysági est lévén 150 dollárt kértek a szervezők egy belépőjegyért, majd a fellépés közepén a KISS-legenda felszólította a közönséget, hogy aki hajlandó 1000 dollárt adományozni, színpadra állhat velük a Rock And Roll All Nite című szám erejéig. A kezdeményezésre rögtön tizen jelentkeztek, köztük a zenész fia és lánya is.

A Mending Kids nemcsak, hogy megváltoztatja a gyerekek életét, hanem felhívja a figyelmet arra is, milyen hatalmas szükség van az orvosi ellátásokra a fejlődő országokban – írta egy közleményben az 52 éves színész.

Ez arról szól, hogy felmész a színpadra és megcsinálod. Minden más, amit csinálsz, jelentéktelen és nem szívből jön. Ez igen kevéssé szól a show-ról és a hírességekről, sokkal inkább arról szól, hogy jót tegyünk, és lépjünk fel a gyerekekért – osztotta meg gondolatait Gene is.

Johnny egyébként a múlt héten hozta nyilvánosságra, hogy a Hollywood Vampires nevű formációval karöltve áll majd színpadra Los Angelesben és Brazíliában, mely formációban a rockvilág krémje kapott helyet, készülő nagylemezük bevételének nagy részét pedig a Grammy Díjátadó alapította jótékonysági szervezet, a MusiCares részére utalják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek