Starity

Ilyenek voltak a középiskolában kedvenc sztárjaid

2015. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán te is elgondolkodtál már azon, milyenek lehettek napjaink legnépszerűbb celebjei fiatalkorukban. Vegyünk most górcső alá 11 sztárt, pontosabban tizenéves énjüket!

hirdetés

Lady Gaga, Megan Fox, Beyoncé vagy épp Ke$ha – a sort hosszan folytathatnánk napjaink legnépszerűbb celebjeivel, akik a vörös szőnyegre lépve csak úgy ragyognak. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a hírnév előtt ők is tökéletesen átlagos életet éltek. Lássuk hát, hogyan emlékeznek vissza hétköznapi énjükre régi osztálytársaik, tanáraik vagy ismerőseik!

Miley Cyrus

Habár Miley Cyrust manapság mindenki botrányhősnőként ismeri, időről időre bebizonyítja, hogy hatalmas szíve van és lelki problémáiról is őszintén beszél a médiában. Egy volt iskolatársa is kifejezetten aranyos lányként írja le őt.

Nagyon kedves és vicces volt, együtt ültünk angolon hatodik osztályban. Néhányszor még az ebédjét is megosztotta velem. Sokat hiányzott a suliból, aztán egyszer csak nem jött többet. Nagyon örülök, hogy világhírű énekesnő lett. Az sem érdekel, mennyire botrányos, mert tudom, hogy valójában rendes ember. Egyébként az iskolában sokat zaklatta egy klikk. A büfénél mindig rászálltak, és szerintem néhányszor a mosdóba is bezárták.

Megan Fox

A színésznő tablóképére pillantva elsőként az juthat eszünkbe, hogy különleges szépsége már fiatalon is megmutatkozott. Gimnáziumi éveire ő maga úgy emlékezik vissza, hogy kifejezetten népszerűtlen diákként tengette napjait, ám egyik iskolatársa másként látja.

Nem ismertem közelről, de nagyjából ugyanazokkal az emberekkel lógtunk. Kissé fenn hordta az orrát, de igazából nem jobban, mint bármelyik másik népszerűbb lány. Folyton azt hallgattuk, hogy mennyire ki van akadva az anyjára, amiért az mindig meghallgatásokra cipeli, ezek miatt sokszor hiányzott a suliból. Azért kifizetődött neki.

Ryan Gosling

A színészt olyan filmekből ismerhetjük, mint az Őrült, dilis, szerelem, a Gengszterosztag, vagy éppen a Szerelmünk lapjai, melyet már mi is górcső alá vettünk nemrég. Gosling már boldog apa, de legnagyobb örömünkre hivatásában sem tétlenkedik.

Köztudott, hogy a sztár már igen fiatalon reflektorfénybe került, de milyen volt azelőtt? Ryan Gosling tanított meg cipőt kötni, a barátomat meg olvasni. Jó fej csávó – emlékezik vissza a színész egy vélhetően gyerekkori ismerőse.

Lady Gaga

A szörnyanyát ismerve azon sem lepődnénk meg, ha már fiatalon is húsruhákat próbálgatott volna, vagy épp furcsa kosztümökben lépett volna az utcára. Habár végső soron ezek egyike sem valószínű, az biztos, hogy a zene és előadóművészet iránti szeretete mindig is áthatotta a lényét.

Az egyik professzorom tanította Gagát a New York-i egyetemen. Az órák után felállt, a többiek elé lépett és megkérte őket, hogy jöjjenek el a koncertjeire. A tanulmányi eredményei nem voltak túl fényesek, így a professzor egyszer négyszemközt azt tanácsolta neki, koncentráljon inkább a tanulásra a zene helyett, úgy talán sikeresebb lesz az életben. Nos, utólag visszatekintve, ez így elég hülyén jött ki...

Daniel Radcliffe

A Harry Potter-sorozat – melyről számos érdekességet tudhattok meg korábbi cikkünkből – sztárja társaihoz hasonlóan a szemünk előtt nőtt fel. Köztudott, hogy ő maga ki nem állhatja, ha az általa alakított varázslófiúval azonosítják, de vajon hogyan viszonyultak a szerephez diáktársai?

Személyesen sosem találkoztunk, de a tanárok szerint igen csendes volt és nem az a közösségi lélek. Sok pletyka kering arról, hogy zaklatták – például hogy bezárták az öltözőbe, mondván úgyis kivarázsolja magát onnan –, ám ha hihetünk a tanárainknak, ezek nem igazak – tudhattuk meg egyik volt iskolatársától.

Kristen Stewart

A színésznőhöz sokan igen negatívan állnak, pedig – ahogy nemrég adott interjújában is megosztotta – az évek alatt megtanulta kezelni a hírnévvel járó megpróbáltatásokat. Abban azonban mégiscsak lehet valami, amikor kissé elesettnek titulálják, ugyanis egy régi ismerőse szerint fiatalon is ilyennek tűnt. A barátom hetedikben ugyanabban az úszócsapatban volt, mint Kristen. A való életben is pont olyan szociálisan esetlen és introvertált, mint a médiában.

Leonardo DiCaprio

A színész számos remek alakítást magába foglaló életművével már biztosan beírta magát a filmtörténelembe, ezt pedig valóban illene lassacskán egy Oscar-díjjal honorálni. Az a hír járja, a fiatal Leo kissé különc személyiségnek számított az iskolában. A kortársaival nemigen jött ki, sokszor inkább a tanárokkal ebédelt és beszélgetett.

Ke$ha

Az énekesnő esete remek példa arra, miért érdemes akkor is kitartani a céljaink mellett, ha mások nem vesznek komolyan. Ke$hával pontosan ez történt tinikorában. Csúnya, kövér lúzernek számított a suliban, akin mindenki röhögött, mikor elmondta, hogy énekesnő akar lenni. Azt hiszem, egyértelmű, ki nevetett a végén, de azért még mindig elég furcsa lány – mesélte egy régi ismerőse.

Egy másik forrásból azonban azt is megtudhattuk, hogy tehetsége már korán megmutatkozott: Egy átlagos lány volt, aki imádott énekelni. Még egy iskolai tehetségkutatóra is benevezett, ahol egyértelműen ő bizonyult a legjobbnak. Különben elég csendesnek tűnt.

Demi Lovato

A többek között gyűlöletellenes kampányt is folytató sztárról már korábban is azt pletykálták, hogy sanyarú gyerekkorával kapcsolatban nem teljesen őszinte. Bár ennek igazságtartalmát természetesen nem tudjuk ellenőrizni, egy másik forrás is azt állítja, Demi előszeretettel iszik bort, majd prédikál vizet.

A gimim pont szemben állt azzal az iskolával, ahová ő is járt. Minden barátom ismerte és ki nem állhatta. Hallottátok már a meséit arról, hogy egész felső tagozatban bántalmazták? Hát, az hazugság. Ő terrorizált másokat. Öntelt volt és a saját szórakoztatására bántotta a többieket, meg úgy általában is undok volt. Ha mások szóvá tették a modorát, csak annyit mondott, hogy úgysem számítanak, mert ő Hollywoodba fog költözni és híres lesz. Ki gondolta volna, hogy tényleg így történik majd...

Ajaj, talán Deminek tényleg van mit bevallania?

Taylor Swift

A popcsillag alig 25 éves, de már a zeneipar egyik meghatározó alakja. Negyedikesen még egy országos költészeti versenyt is megnyert szerzeményével és úgy hírlik, tehetsége az iskolában is népszerűvé tette.

Ugyanakkor végeztem a gimiben, mint Taylor, néhány órára is együtt jártunk. Elég népszerű lánynak számított, nem éppen az a rút kiskacsa volt, mint mondja magáról. Menő volt, hogy sok tehetségkutatóban fellépett. Mikor ismertebb lett, néha már stábok követték a folyosókon.

Beyoncé

Az énekesnő kétségkívül napjaink egyik legmeghatározóbb előadóművésze. Ki hitte volna, hogy az iskolában nem számított éltanulónak?

A fizikatanárom évekkel ezelőtt tanította őt. Azt mondja, nagyon kedves lány volt, de nem túl okos, sőt, kissé talán butácska is. Sajnos már nem emlékszem pontosan, hány éves volt ekkor Beyoncé.

Via Thought Catalog

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek