Starity

Elképesztő! Ez a srác 19 nyelven beszél egyetlen videóban

2015. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: Gurs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kassán élő szlovák Vladimir 19 különböző nyelven szólal meg egy 15 perces videóban, ami futótűzként terjed a közösségi oldalakon.

hirdetés

Futótűzként terjed Vladimir Skultety videója különböző hírportálokon és közösségi oldalakon, az ok pedig egyszerű: a fiatal fiú 19 nyelven szólal meg a YouTube-ra feltöltött felvételen. De nemcsak megszólal, hanem be is mutatkozik, majd elmeséli, hogy hol, mikor és miért tanult meg beszélni az adott nyelven.

A tizenöt perces videóban többek között megszólal magyarul is, és megtudjuk, hogy magyar óvodába járt kiskorában, ezért beszéli a nyelvünket. Emellett pedig természetesen anyanyelvén, szlovákul, valamint angolul, csehül, mandarin kínaiul, oroszul, németül, olaszul, franciául, spanyolul, szerbül, perzsául, lengyelül, portugálul, románul, hollandul, tajvaniul, japánul és kantoniul is megszólal. A tizenkilenc nyelvből tizet folyékonyan, kilencet pedig minimálisan beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek