Starity

Új Oroszlánkirály-film érkezik

2015. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney fejesei bejelentették, hogy folytatást készítenek egyik legnagyobb klasszikusukhoz. Az új animácós film a The Lion Guard címet viseli és igazi A-listás sztárok hangja is felcsendül majd benne.

hirdetés
Új Oroszlánkirály-film érkezik
Fotó: Disney

Még júniusban adta hírül az Entertainment Weekly, hogy nagy dobásra készül a Disney, ugyanis spinoffot készítenek Az oroszlánkirályhoz, ami egyébként tavaly ünnepelte 20. születésnapját. Az új televíziós film a The Lion Guard: Return of the Roar címet kapta és a Disney Csatornán debütál majd novemberben, ezt követően pedig 2016 elején egy sorozatot is útjára indítanak majd.

A történet Szimba és Nala második kölykéről, Kionról szól majd, aki egy úgynevezett oroszlánőrséget vezet az afrikai Büszke Birtokon. A hírek szerint sok ismerős arc, köztük Mufasza, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu és Kiara is feltűnik a filmben, valamint a sorozatban is, de a sztori természetesen Kion és társai köré épül majd.

A napokban pedig végre lehullott a lepel a karaktereknek hangjukat kölcsönző színészekről is. Rob Lowe Szimba szinkronhangja lesz, Gabrielle Union Naláé, Max Charles Kioné, Khary Payton Rafikié, Kevin Schon Timoné, Sarah Hyland Tiifué, Atticus Shaffer nemes kócsag Onoé, Greg Ellis Mzingóé, Joshua Rush a méhészborz Bungáé, Dusan Brown a víziló Beshte-é, míg Diamond White a gepárd Fulié. Melletük viszont James Earl Jones ismét Mufaszaként, Ernie Sabella pedig Pumbaaként lesz hallható.

A rendezői feladatokat Howy Parkins látja el, a zenét pedig Christopher Willis és Beau Black szerzi. Időközben az EW-nek hála napvilágot látott egy rövid részlet a főcímdalból, amit a híres zenész, Jay Black fia énekel, valamit a YouTube-ra is felkerült egy jelenet, melyben az összes főszereplő látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek