Starity

Előzetes érkezett Bryan Cranston új filmjéhez

2015. augusztus 19. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált az első trailer a Trumbo című életrajzi drámához, melyben mindenki Walter White-ja mellett feltűnik még Diane Lane, Elle Fanning és Helen Mirren is.

hirdetés
Előzetes érkezett Bryan Cranston új filmjéhez

Bruce Cook 1977-ben adta ki az 1940-es években kommunizmus vádjával feketelistára kerülő híres hollywoodi forgatókönyvíró, Dalton Trumbo életéről szóló regényét, mely alapján nemrégiben filmet forgattak. A rendezői székben Jay Roach foglalt helyet, a szkriptet pedig John McNamara írta meg.

A Trumbo címszerepét Bryan Cranstonre osztották, feleségét Diane Lane, lányukat pedig Elle Fanning alakítja. Mellettük feltűnik még a vásznon Helen Mirren, Alan Tudyk, John Goodman, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Louis C.K., Dean O'Gorman, David James Elliott és Roger Bart is.

A premierre a szeptemberben megrendezésre kerülő Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor, majd november 6-án bemutatják az USA-ban, 2016. január 22-étől pedig az egyesült királyságbeli mozikban is megtekinthető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek