Starity

Rákkal küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

2015. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori bűbájos boszorka, Shannen Doherty elejét vette az egészségügyi problémáit illető találgatásoknak, és elárulta: a rákkal küzd.

hirdetés
Rákkal küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

Igen, melldaganatom van, és jelenleg kezelés alatt állok – erősítette meg egy nyilatkozatban a People magazinnak a 44 éves színésznő, majd így folytatta: Igyekszem továbbra is egészségesen étkezni, mozogni és pozitívan gondolkodni az életemről. Hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak és az orvosaimnak a támogatásukért, és természetesen a rajongóimnak is, akik teljes vállszélességgel állnak ki mellettem.

A színésznő ugyan szerette volna titokban tartani a betegségét, ám a TMZ kiszivárogtatta azon jogi dokumentumait, melyekben perre kívánja vinni egykori gazdasági igazgatóját. A férfi nem fizette be a színésznő biztosításait, emiatt pedig lejárt az egészségbiztosítása, így nem részesülhetett orvosi ellátásban.

A történtek fényében Shannen jobbnak látta, ha kiáll a nyilvánosság elé, és őszintén mesél arról, mi történik vele. Mellében idén márciusban fedezték fel a daganatot, és már a nyirokcsomóján is áttét keletkezett, így nem meglepő, hogy ebben a nehéz időszakban szeretett volna a nyilvánosságtól elvonultan pihenni és gyógyulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek