Starity

Lady Gaga rémisztően zseniális az American Horror Storyban

2015. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási az érdeklődés az American Horror Story ötödik évada iránt. A Hotel címet viselő, tizenhárom epizódos évad forgatási munkálatai már javában folynak, a sorozat készítője, Ryan Murphy pedig rendkívül elégedett a színészeivel.

hirdetés

Az American Horror Story iránt érezhetően megnőtt az érdeklődés azóta, hogy a készítők bejelentették Lady Gaga csatlakozását a stábhoz. Az október 7-én debütáló új évadban az énekesnő a hotel tulajdonosát alakítja majd, a forgatás pedig már javában tart. 

Ryan Murphy rendező nemrégiben elárulta, hogy rendkívül elégedett a már jól megszokott stábjával, valamint Gaga színészi tehetségével is. Lady Gaga minden, amiről álmodtam, vagy még annál is több. Kedves, vérprofi és rémisztően zseniális a szerepében – osztotta meg hivatalos Twitter-oldalán.

Az Oscar-díjas Kathy Bates – aki a hotel vezetőjét, Irist alakítja –, arról számolt be, hogy az első forgatási nap Lady Gagával nagyszerű volt és, hogy karaktere halálra ijesztette Irist. Ám nemcsak ő, hanem Matt Bomer, a sorozat másik népszerű színésze is úgy tartja, hogy Gaga pontosan az AHS-világába való, miután egy véres jelenetet vettek fel vele és az énekesnővel.

A sok munka mellett természetesen a szórakozásra is szakítanak időt a színészek. A Mother Monster nemrégiben egy óriási kertipartira is meghívta az American Horror Story egész stábját saját malibui luxusotthonába, ahol a sorozatra való tekintettel medencéjének vizét vörösre festette át, így a szó legszorosabb értelmében vérfürdőt rendezett otthonában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek