Starity

Demi Lovato: „Utáltam a testem minden négyzetcentiméterét”

2015. augusztus 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő a Cosmopolitan szeptemberi számának címlapján tündököl, és bár a képeken elképesztően gyönyörű, a magazin készítette interjú során elárulta: korábban nem szerette a testét.

hirdetés
Demi Lovato: „Utáltam a testem minden négyzetcentiméterét”
Fotó: Cosmopolitan

Mint arról már korábban beszámoltunk, Demi Lovatót érte a megtiszteltetés, hogy a Cosmopolitan szeptemberi címlapján mosolyogjon vissza ránk. Az énekesnőről egy gyönyörűre sikerült fotósorozat is készült, ám rajongó figyelmét mégis az a magvas gondolatokat tartalmazó interjú ragadta meg, melyet a 23 éves szépség a magazinnak adott.

A beszélgetés során Demi szót ejtett Wilmer Valderramához fűződő kapcsolatáról, zenéjéről és az önmagával szembeni kritikus hozzáállásáról is. Ugyan a képeken valósággal ragyog a fiatal tehetség, ám elárulta, hogy nem mindig érezte ilyen jól magát a bőrében.

Túlságosan sokáig tartott számomra, míg találtam egy olyan helyet, ahol elég kényelmesen éreztem magam ahhoz, hogy megtegyem, amit akartam – kezdte a korábban evészavarral küzdő énekesnő. Végre eljutottam odáig, hogy míg korábban utáltam a testem minden négyzetcentiméterét, most fehérneműben mutatom meg magam a világnak egy fotósorozat keretein belül.

Míg korábban súlyproblémákkal küzdött és gátlásos volt, Demi napjainkra odafigyeléssel, megfelelő táplálkozás és kemény edzésterv mellett jobb formában van, mint valaha! Nem meglepő, hogy szívesen mutatja meg formás alakját, ugyanakkor igyekszik felhívni elsősorban a lányok figyelmét arra, hogy tanulják meg elfogadni és szeretni önmagukat és a testüket.

Tanuld meg szeretni magadon azt a kis felesleget! Korábban én is utáltam a kis hurkáimat... de egy különleges valaki megszerettette őket velem... és persze ő is odavan értük... – posztolta nemrégiben az Instagramra Demi egy kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek