Starity

Kelly Clarkson feldolgozta Demi Lovato slágerét

2015. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson úgy döntött meglepi Demi Lovatót, aki csütörtökön ünnepelte 23. születésnapját. Ennek alkalmából pedig feldolgozta a fiatal énekesnő Cool For The Summer című slágerét.

hirdetés

Kelly Clarkson szerdai Los Angelesben rendezett koncertjén két nagy pillanatnak is szem- illetve fültanúi lehettek a jelenlévők. Elsőként büszkén jelentette be, hogy második babájával várandós, majd később egy különleges születésnapi ajándékkal kedveskedett egyik legnagyobb rajongójának, aki nem más, mint Demi Lovato.

Holnap van az egyik lányom születésnapja – mondta a Staples Center közönségének az aranytorkú énekesnő, majd azt is elárulta, hogy ezalatt kire gondolt. És amikor azt mondom, hogy »lányom«, úgy értem Demi Lovato. Mindig annyira támogató, és jó fej velem szemben. Öröm látni, hogy egy gyerek, aki korábban mindig a koncertjeimre járt, mostanra ilyen nagy, illusztris karrierrel rendelkezik. Ezért úgy gondoltam, hogy szülinapja alkalmából eléneklem az új dalát, a Cool For The Summert.

Clarkson a pörgős, nyári slágerként elhíresült szerzeményt egy kissé jazzes, lassított változatban adta elő, és bár az American Idol felfedezettje híres kreatív feldolgozásairól, eddig egyetlen előadó sem borult ki ennyire a boldogságtól, mint Lovato, aki először Twitteren fejezte ki mérhetetlen boldogságát, majd egy hosszabb Instagram-poszt keretein belül is megköszönte példaképének az ajándékot.

Ha valaki azt mondta volna nekem mikor kicsi voltam, hogy egy nap Kelly Clarkson a SAJÁT koncertjén csinál egy feldolgozást az ÉN dalomból a SZÜLETÉSNAPOMRA, őrültnek neveztem volna az illetőt, és soha többé nem hittem volna neki. Nos, tegnap éjjel A KIRÁLYNŐ megtette, és fogalma sincs, hogy ez milyen sokat jelent nekem. Őszintén, a valaha adott legjobb szülinapi ajándék!!! Köszönöm Kelly!! Iszonyatosan szeretlek, és gratulálok a második babádhoz!!! #‎annyirakibszottulszürreális‬ ‪‪#‎legjobbszülinapiajándék‬ #coolforthesummer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek