Starity

Zayn Malik vissza akarja kapni Perrie Edwardsot?

2015. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes nemrégiben újabb fejleményről rántotta le a leplet Zayn Malik és Perrie Edwards szakításával kapcsolatban.

hirdetés
Zayn Malik vissza akarja kapni Perrie Edwardsot?

Júliusban ért véget Perrie Edwards és Zayn Malik kapcsolata, nem sokkal ezt követően pedig megindult a sértett felek között az oda-vissza háború is, ám úgy tűnik, egyikük sincs olyan jól, mint ahogy mutatja magát.

Ugyan Zayn adta ki Perrie útját egy SMS-sel, miközben az énekesnő csapatával, a Little Mix-szel ünnepelt, ennek ellenére egy ismerőse beszámolója szerint nem érzi boldogabbnak magát, mi több: azon fáradozik, hogy kapcsolatba lépjen a 22 éves lánnyal.

„Zayn folyton hívogatja, és üzeneteket küld neki, hogy megtudja, hogy van és hogy beszéljenek, de Perrie nem reagál a próbálkozásaira. Ő most Eleanor [Calder, Louis Tomlinson exe - a szerk.] tanácsát próbálja megfogadni, és teljesen kizárja az életéből Zaynt” – nyilatkozta a bennfentes a HollywoodLife-nak.

A szakítás óta ugyan már Zendayával és Selena Gomezzel is hírbe hozták Zaynt, úgy tűnik, hogy az egykori One Direction-tag még mindig a szőkeség után vágyakozik, akivel az esküvőjét tervezgette a szakítás előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek