Starity

Justin Bieber személyiségrajza az asztrológia tükrében

2015. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: Horváth István

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új cikksorozatunkban hírességek személyiségrajzait fogjuk bemutatni. Elsőként nézzük, mit árulnak el a csillagok Justin Bieberről.

hirdetés
Justin Bieber személyiségrajza az asztrológia tükrében
Fotó: Peter Yang

Justin Bieber horoszkópjának vizsgálatakor az első, és legfontosabb megállapítás, ami aztóta már be is bizonyosodott, hogy szinte biztos, hogy sikeres lesz az életben. Az is biztos ugyanakkor, hogy ezért a sikerért kőkeményen meg kell dolgoznia. Adott számára a lehetőség, hogy mindent elérjen az életben, ehhez azonban sokféle élettapasztalaton kell keresztülmennie. Küzdelmekkel teli életútja arra ösztönzi, hogy egész életében foglalkozzon személyisége fejlesztésével. Már fiatalon megtanul alkalmazkodni az élet nehézségeihez. Könnyen rátalál élete céljára. Nem bírja a tétlenséget, mert kényelmetlen érzéseket kelt benne. Tudja, hogy életünk végén el kell majd számolnunk a tehetségükkel, hogy hogyan gazdálkodtunk vele.

Nem vágyik többre, mint amennyiről tudja, hogy megérdemli. S tisztában van vele, hogy úgyis azt kapja.

Erősen rapszodikus lelki életet él. Érzelmei kiszámíthatatlanul csaponganak a lelkesedéstől a legmélyebb szomorúságig és vissza. Élvezi az életet és inspirálni képes a környezetében lévőket.

Rendkívül érzékenyen reagál mások gondolatrezgéseire, továbbá a zenei és egyéb hangrezgésekre,  illetve a színek és helyek vibrálásaira.

Minden helyzetben ráirányul a figyelem, rendkvül erős az azonosságtudata, egója már-már kézzelfogható. Szereti a kihívó dolgokat, melyekkel kitűnhet a tömegből. Kreativitását az önállóságán keresztül éli meg, ő mindig egymaga lép a reflektorfénybe, ez élteti, ez a lételeme. Fontos számára, hogy valamiben első legyen, valami újat képviseljen, neki senki nem mondhatja meg mit gondoljon, mit tegyen. Van benne alkotóerő, öntevékenység,  vezetői képesség, szervezőkészség  és a gondolat eredetisége. A szeretet érzése is megvan benne, de ennek kimutatását megakadályozhatja  a túlzott büszkeség.

Nagyon fontos számára a méltósága, elvárja, hogy mások tiszteletben tartsák. Bátor ember, bárkivel szemben felvállalja magát, általában véve önmagát helyezi előtérbe, ez azonban könnyen vezethez ahhoz, hogy magányos lesz. Mindazonáltal erős kisugárzása van, s mégha megjelenése többeket megbontránkoztat is, a másik nem szemében erősen potensnek számít.

Képtelen magát vesztesként elfogadni vagy elképzelni, csak és kizárólag győztesként tud magára tekinteni. Legnagyobb fegyvere maga az egyénisége, mivel ezzel tud mások közül kitűnni, ez az ő piaci előnye, a portékája amit a vásárra vihet. És erős személyiségének köszönhetően erre mindig is lesz kereslet.

Peter Yang
Fotó: Peter Yang

Energikus, eleven, lendülete magával ragadó. Hatalmas erőtartalékokat képes megmozgatni, a lényeg, hogy mindig történjen körülötte valami, hiszen ettől érzi igazán azt, hogy él. Amennyiben ez nem így történik rosszul érzi magát, mivel úgy érzi nincs lehetősége képességeit megmutatni az embereknek.

Személyiségének egyik legnagyobb csapdája éppen ez: a külvilágra mint tükörre tekint, és csak akkor lehet elégedett ha megfelel neki az a kép amit benne lát. Ha nem így van, az elviselhetetlen a számára. Csakúgy mintha nem rá figyelnek, nem ő van a középpontban. Fontos számára hogy sok dicséretet, pozitív kritikát kapjon.

Pontosan tudja magáról, hogy nagy dolgokra született. Pont ezért óvatosnak és mértéktartónak kell lennie, mert könnyen túlzásokba eshet. Mindent teljes erőbedobással csinál, ezért csalódásai sem hétköznapi mértékűek. Így fájdalmai is nagyobbak, de ezekből sokat tanulhat.

Hosszú távon vigyáznia kell mert az emberek összességében nézve nem szeretik ha valaki kilóg a sorból. Ő mindig kilóg egy kicsit, mert nem átlagos. A rendkívül erős érvényesülési vágy oda vezethet, hogy megutáltatja magát a környezetével. Beképzeltnek, egoistának és önzőnek fogják tartani.

Párkapcsolatait illetően igazi hódító. Vadászösztöne nagyon erős, bármire képes amíg meg nem hódítja akit kiszemelt magának, de utána többnyire elveszíti az érdeklődését. Bár sok embernél különbnek érzi magát, nagyon nagy szüksége van a kapcsolatokra, a tárasaságra.

Nagyon fontos számára hogy igazi férfinak érezze magát, ezért csak olyan nővel áll szóba aki mellett annak érezheti magát. Fontos számára, hogy ő kezdeményezzen, mert bár imponál neki, ha a nő teszi az első lépést, érdeklődése így nagyon hamar elmúlik. Elvárja hogy csodálják és egyetértsenek vele. Adott esetben hajlandó vitába is belemenni, de csak olyan személlyel akit egyenrangúnak tart magával. Nem tűr ellentmondást, nem érdemes vitatkozni vele.

Szívesen és sokat költ a nőkre, de cserébe komoly elvárásai vannak. Mindenben szereti a magas színvonalat és a különlegeset. A potenciája számára a legontosabb, ezért elvárja, hogy teljesítményét kimagaslónak tartsák.

Nem hűséges típus mivel amint elveszti az érdeklődését azonnal más felé kezd nézelődni. Nem szereti az okoskodó nőket, de a kifejezetten butákat sem, csakúgy mint az unalmasakat. Fontos neki, hogy partnerével csillogni tudjon, mivel elég erős benne a bizonyítási kényszer. Semmilyen értelemben nem bírja a kritikát. Akár igaza van a másik­nak, akár nincs. Túl büszke ahhoz, hogy belássa, neki is lehetnek hibái.

További érdekes elemzéseket a szerelmiasztrologia.blogspot.hu oldalon találsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek