Starity

Megjelent Demi Lovato új dala

2015. augusztus 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„This is my game and you better come to play” – énekli legújabb, Confident címre keresztelt dalában a 23 éves énekesnő, ami valószínűleg ötödik albumának soron következő kislemeze lesz.

hirdetés
Megjelent Demi Lovato új dala
Fotó: Cosmopolitan

Közel két hónap telt el a Cool For The Summer megjelenése óta, a nyár egyik himnuszaként számon tartott dal pedig azóta is ostromolja az amerikai slágerlistákat. Habár a szerzemény még nem vesztette el aktualitását, az énekesnő rajongói mégis tűkön ülve várták a következő szám érkezését, amiről az iHeart Media elnöke pár hete rántotta le a leplet. Elárulta ugyanis, hogy a Confident címet viseli, és hivatalosan szeptemberben lesz kiküldve a rádióknak.

Azonban, mint ahogy arra számítani lehetett, a dal a kelleténél hamarabb került fel a világhálóra – míg Lovato és csapata legnagyobb bánatára, addig rajongói legnagyobb örömére.

A dal producere ezúttal is a nagy elismertségnek örvendő Max Martin volt, a szöveget pedig Lovato és Savan Kotecha szerezték. A 23 éves énekesnő korábban csupán annyit árult el a számról, hogy eredetileg ezt tervezték elsőként kiadni ötödik albumáról – ami várhatóan október vége felé kerül majd a boltok polcaira –, ám végül úgy gondolták, hogy mivel nyár van, így sokkal észszerűbb a Cool For The Summert megjelentetni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Confident kiszivárgása miatt továbbra is ezt szánják-e második kislemeznek, de az biztos, hogy rajongói többségének elnyerte a tetszését. A szemfülesebbek a 2011-ben megjelent Unbroken című lemezének deluxe változatán megtalálható Yes I Am és Aftershock elemeit vélik felfedezni a hangszerelésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek