Starity

Megtalálták Megan Fox hasonmását

2015. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagramon bukkantak az álomszép Cláudia Alendére, aki a megszólalásig hasonlít Megan Foxra.

hirdetés

A brazíliai modell, Cláudia Alende korántsem mondhatja magát átlagosnak, hiszen amellett, hogy néhány hónappal ezelőtt megnyerte a Miss Bumbum versenyt (melyen a legszebb fenékkel megáldott hölgyeket díjazzák), igencsak rákattantak az internetezők, hiszen a megszólalásig hasonlít Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjére, Megan Foxra.

A verseny világszerte híres, és be kell valljam: arra vágyok, hogy én magam is világszerte népszerű és híres legyek – vallotta tavaly köszönőbeszédében a 20 éves szépség, aki nem csak külsejében, hanem megnyerő stílusérzékében is hasonlít a színésznőre.

Ugyan Cláudia még nagyon fiatal, ám saját bevallása szerint már átesett néhány kisebb szépészeti beavatkozáson, míg a tőle kilenc évvel idősebb Megan soha nem feküdt kés alá. A modell nyilvánvalóan élvezi a hasonlósággal járó népszerűséget, hiszen immár több, mint egymillió követőt tudhat magáénak az Instagramon, és büszkén posztolgat nap mint nap önmagáról, megmutatva, milyen szépséggel áldotta meg a természet – és a sebészek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek