Starity

Ördög Nóri miatt hagyta el a TV2-t Tatár Csilla

2015. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz év áll Tatár Csilla mögött, ám az egykori műsorvezetőnő nem szomorkodik, ugyanis már lázasan készül első gyermeke érkezésére.

hirdetés
Ördög Nóri miatt hagyta el a TV2-t Tatár Csilla
Fotó: Facebook/Tatár Csilla & Facebook/Ördög Nóra

Érzelmekben gazdag hónapok állnak Tatár Csilla mögött: tavaly novemberben jelentették be férjével, Gönczi Gáborral, hogy kilenc évnyi házasság után elválnak útjaik, majd a csinos műsorvezetőnő búcsút mondott a TV2-nek is. Csilla májusban jelentette be, hogy új párja, Balázs mellett nemcsak a boldogságra talált rá, hanem végre eljött a várva várt pillanat az életében, és anyai örömök elé néz.

Karrierjét tekintve Csilla a Magyar Televízióhoz igazolt, ám továbbra is folytak a háttérben a találgatások arról, miért is hagyta ott a csatornát, mely 12 éven át alkalmazta, és biztosította számára a megélhetést. 

Tavaly nagyon nehezen hoztam meg a döntéseimet, de már tudom, hogy helyesen cselekedtem. Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, a munkámban is kellettek új kihívások, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van, és lépnem kell, különben sosem valósulnak meg az álmaim – nyilatkozta Csilla a Sztárklikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek