Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ana Brenda Contreras

2015. augusztus 25. 11:11   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maricruz és a Verónica aranya hősnője az évek során számtalan mexikói magazin címlapján feltűnt. Nézzük most meg a legjobban és legrosszabbul sikerülteket!

hirdetés

A legjobb címlapfotók:

Cosmopolitan (Mexikó) – 2013. június

A színésznő egyszerűen ragyog a mexikói Cosmopolitan címlapján, ami nem is csoda, hiszen nem sokkal a fotó készülte előtt ment férjhez. A szerkesztők nagyon eltalálták a színeket, illetve Ana szettje és haja is tökéletes.

GQ (Mexikó) – 2013. október

Gyönyörű és szexi – így jellemezhetnénk leginkább a mexikói GQ címlapját. Állítólag a színésznő jóval a fotózás előtt kemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson, a végeredményt elnézve pedig bizton állíthatjuk, hogy sikerrel járt.

EstiloDF (Mexikó) – 2014. augusztus

Igazi mexikói szépség. Ana néhány hónappal válása után ment bele ebbe a fotózásba, s milyen jól tette!

InStyle (Mexikó) – 2015. április

Az idei mexikói InStyle Ana egyik legszebb címlapja. A gyönyörű színésznőről sugárzik a boldogság. De ha mindenáron hibát akarnánk találni, megemlíthetnénk, hogy bár az utóbbi időben sokat fogyott, azért a hasa nem lett ennyire lapos, szóval Photoshop-szagot érzünk a dologban.

Cosmopolitan (Mexikó) – 2015. augusztus

Ana Brenda legfrissebb címlapja egyben a legszebb is. A Cosmopolitan szerkesztői mindent eltaláltak: a sminkjét, a haját és a ruháját is. Egyszerűen tökéletes lett!

A legrosszabb címlapfotók:

BuenHogar (Mexikó) – 2008

A 2008-as Buen Hogar magazin borítója Ana első címlapjai közé tartozott, s be kell vallani, nem sikerült a legjobbra.

Cosmopolitan (Mexikó) – 2010. január

A Teresa Aurorájának első Cosmo-címlapja sem sikerült a legjobban. A szerkesztők kissé túlzásba estek a retusálásnál, hiszen inkább hasonlít egy porcelánbabára, mint önmagára, ráadásul a színválasztás sem volt a legjobb.

Veintitantos (Mexikó) – 2011. március

A címlapot elnézve az olvasónak olyan érzése támad, mintha egy porcelánbaba-katalógust tartana kezében, nem pedig magazint. A szerkesztők itt sem bántak finoman a Photoshoppal, pedig igazán szép címlap lehetett volna.

Kena (Mexikó) – 2012. január

Ismét eltúlozták a Photoshop-használatot. A bájos színésznő arca itt is egy porcelánbabáéhoz hasonlít, ráadásul a póz is kissé erőltetettnek tűnik.

Glamour (Mexikó) – 2014. július

A tavalyi Glamour-címlap akár a legszebbek közé is kerülhetett volna, ha nem túlozzák el megint a retusálást a szerkesztők. Ha nem tudnánk, hogy ki van a címlapon, illetve nem lenne kiírva a neve, talán elsőre fel sem ismernénk a Verónica aranya sztárját. A színésznő arcának csillogása már-már vetekszik ruhájáéval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek