Starity

19 dolog, amit nem tudtál az Olsen ikrekről

2015. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mary-Kate és Ashley Olsen kilenc hónapos koruk óta a média világában élnek, és bár a filmezéstől visszavonultak, napjainkban is sikeresek. Ezúttal 19 érdekességet hoztunk el róluk, melyekről talán még nem hallottál.

hirdetés
19 dolog, amit nem tudtál az Olsen ikrekről
Fotó: Amy Troost

1. Életük első szerepét (Michelle Tanner a Bír-Lakban) kilenc hónapos korukban kapták meg. A szerepre 20 kisbabát „hallgattak meg”, és azért esett Mary-Kate-re és Ashley-re a rendezők választása, mert ők voltak az egyetlenek, akik nem sírtak a meghallgatás alatt.

2. Nemzetiségüket tekintve ugyan amerikaiak, ám norvég, német, olasz és francia vér is csörgedezik az ereikben.

3. Mary-Kate díjnyertes lovas. Gyerekként az első hátasát pedig CD-nek (igen, jól olvastátok!) nevezte el.

4. Amikor 1992-ben megkérdezték a lányokat arról, hogy mik szeretnének lenni, ha felnőnek, mindketten egyetértettek abban, hogy cukrászok lennének legszívesebben. A második helyen Mary-Kate-nél a zsoké szakma állt, Ashley pedig színésznői karrierről álmodott.

5. A Bír-Lak harmadik évadának forgatásakor epizódonként 25 000 dollárt (kb. 7 millió forint) kaszáltak, és midössze háromévesek voltak.

6. A sorozat forgatásakor mindvégig műfogsort viseltek, mert eltérő ütemben hullottak ki a fogaik, és így tudták a készítők megoldani, hogy ne tűnjön fel a nézőknek, mikor, melyik iker alakítja Michelle Tannert.

7. 2005-ben közösen vásároltak egy hatezer négyzetméteres tetőtéri lakást Manhattenben, melyben soha nem laktak, így 7.3 millió dollárért megváltak az ingatlantól.

8. Mary-Kate a Harpers Bazaarnak adott interjújában árulta el 2007-ben, hogy amikor egyedül van otthon, meztelenül téblábol a lakásban, és csak magassarkút visel.

9. A Happy Meal Menü reklámarcai voltak Franciaországban.

10. Saját cégük van, a Dualstar, és világszerte 5300 üzletet nyitottak. Ennek köszönhetően pedig 2002 óta a Forbes magazin 100 legsikeresebb hírességének listáján tartják számon őket.

11. Ashley ki nem állhatja, ha valaki banánt eszik a társaságában.

12. Troian Bellisario szomszédságában nőttek fel. A Pretty Little Liars sztárja szemben lakott velük.

13. Mary-Kate figyelemhiányos hiperaktív rendellenességben szenvedett, innen pedig nem vezetett hosszú út az anorexiáig.

14. Négy testvérük van: Trent, Elizabeth, Tyler és Jake.

15. 2008-ban Influence címen írtak könyvet, melyben az Olsen-divatot inspiráló divattervezőkkel készített interjúik kaptak helyet.

16. A becsült nettó vagyonuk 300 millió dollár.

17. Mary-Kate Heath Ledger egyik legjobb barátja volt. A színész holttestét felfedező masszőr többször próbálta elérni a színésznőt, mielőtt értesítette volna a rendőrséget, csak hogy ne a híradóból értesüljön barátja halálhíréről a lány.

18. Karrierjük során hét díjat nyertek közösen.

19. Olivier Sárközy egy 81 000 dolláros vintage Cartier gyűrűvel kérte meg MK kezét, ám az esküvő még várat magára.

via Moviepilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek