Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Shelley Hennig

2015. szeptember 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben a Malia Tate-et alakító színésznő legjobb és legelőnytelenebb ruháit vesszük górcső alá.

hirdetés

Shelley Hennig neve legtöbbeknek az MTV sorozata, a Teen Wolf által lehet ismerős, de a The Secret Circle egyik főszereplőjét, Dianát is ő alakította. Szépségkirálynő lévén a színésznő általában gyönyörűen szokott mutatni a különböző rendezvényeken, de néha ő is mellényúl. Most összeszedtük nektek a legjobb és a legrosszabb választásait!

A legjobb összeállítások:

Wired Cafe Comic-Con (2014)

Shelley csodálatosan nézett ki ebben a fehér színű, Michelle Mason által tervezett szettben, amihez rendkívül passzol a fekete, rókás táska. Emellett pedig hajviseletéért is plusz pont jár!

Teen Vogue Party (2012)

Egyszerűen elkepesztő ruhában lépett Shelley a Teen Vogue vörös szőnyegére. Nagyon jól állt neki az Alice and Olivia által tervezett kreáció, amihez remekül illett a fekete borítéktáska és a nagy köves gyűrű is.

Daytime Emmy Awards (2012)

Shelley csak úgy káprázott ebben a lila ruhában az Emmy Awards vörös szőnyegén! A fülbevaló, a táska és a haj is rendkívül illik az estélyihez, így az összhatás elképesztő lett.

CW Upfront (2012)

Igazi tündérként lépett a CW Upfront zöld szőnyegére a színésznő. Remekült állt neki ez a fehér Pamella Roland-ruha, amihez rendkívül illettek a hullámos tincsei és a kövekkel kirakott táska is.

CW Party (2012)

Shelley káprázatosan festet a WTB által tervezett metálos miniruhában. A fekete táska és az arany cipő pedig még jobban feldobták az összhatást.

A legrosszabb összeállítások:

Daytime Emmy Awards (2010)

Ez most nem talált! A színésznőnek nem igazán állt jól ez a kék, buggyos ujjú estélyi, valamint a tarka-barka retikül sem illett hozzá, de piros pont jár sminkjéért és frizurájáért.

A Fuss, dagi, fuss! amerikai premierje (2012)

Shelley elvesztette a divatérzékét, mikor ebben a ruhában jelent meg a bemutatón. Az egyszerű farmer és a felső ugyanis nem igazán illik egy premiere, viszont a fülbevaló elbűvölően állt neki.

WonderCon (2015)

Hát ez sem sikerült Shelley-nek. Az Elizabeth and James által tervezett csíkos felső és sötétkék szoknya nem igazán passzol egymáshoz.

PaleyFest (2015)

Shelley-nek nem igazán állnak jól az overálok, így ez a kék darab sem képez kivételt. A nagy kivágás pedig már túl sok volt, ahogy az erős rúzs is, de jó pont jár a szürke borítéktáskáért.

Comic-Con (2015)

Az idei Comic-conon Shelley ismét egy overált viselt, amit a C/MEO Colective tervezett. Amint már az előbb is említettük, nem állnak túl jól neki az e fajta ruhák, így ez a szett sem hozta a várt hatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek