Starity

Egykori tisztasággyűrűjéről mesélt Selena Gomez

2015. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őszinte interjút adott az ex-Disney-sztár a házasság előtti szex megelőzése érdekében hordott gyűrűről, melyet egykor ő is viselt.

hirdetés
Egykori tisztasággyűrűjéről mesélt Selena Gomez
Fotó: Giampaolo Sgura/Teen Vogue

Jó néhány évvel ezelőtt erénygyűrűt hordott a Disney legtöbb fiatal üdvöskéje, köztük Nick Jonas, Demi Lovato, Miley Cyrus, Joe Jonas és Selena Gomez is, akik mind megfogadták, hogy megtartják szüzességüket a házasságig. Az évek múlásával azonban mindannyian felnőttek és rájöttek, hogy ez nem nekik való, így megváltak a tisztaságot jelképező ékszertől, ami nagy visszhangot keltett a médiában.

Selena nemrég a The Sunday Timesnak adott interjút, melyben mesélt erről a fogadalomról és a jelképről, aminek akkor intett búcsút, amikor néhány évvel ezelőtt kezdett komolyra fordulni a kapcsolata Justin Bieberrel. Döntése miatt pedig sok kritika érte, amit a mai napig nehezen ért meg, mivel úgy gondolja, hogy a médiának nem kellene elítélnie a hírességeket azon tetteik miatt, amik magánéletüket érintik.

„Nem ejt zavarba a dolog. Valamint azt sem kínos kimondanom, hogy lekerült a gyűrű az ujjamról. 13 éves voltam, amikor megkaptam és nagyon is tisztelem, amit jelképez, de ez nem való mindenkinek – kezdte, majd hozzátette – Nem hiszem, hogy rosszat tettem azzal, hogy szerelmes lettem. Akkora nyomás van az embereken, hogy tökéletesek legyenek, aztán pedig a földbe döngölik őket, mert ez jó hírverés. Továbbá az a tény sem elhanyagolandó, hogy a tinédzserlét még nehezebbé teszi ezt az egészet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek