Starity

Vastag Csaba John Travolta bőrébe bújik

2015. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában folynak a Grease október közepén való bemutatásának próbái.

hirdetés

Október közepén kerül bemutatásra a Grease a budapesti Syma Csarnokban, mely darabban Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina kapták a főszerepeket. A színészek teljes erőbedobással gyakorolnak a bemutatóra, és természetesen már nagyon várják, hogy az 1978-ban bemutatott sikerfilm ikonikus karaktereinek bőrébe bújjanak.

A Blikk nemrégiben megkereste a Danny-t alakító Vastag Csabát, aki boldogan vállalta a szerepet, hiszen ő maga is nagy rajongója a karaktert eredetileg életre keltő John Travoltának. Nekem már korábban is mondták, hogy hasonlítok Travoltára, amit mindig is bóknak vettem. Nem mondhatom, hogy olyan jól tudok táncolni, mint ő, de itt most kiélhetem magam.

Természetesen a Sandy-t alakító Fruzsina is nagyon várja már, hogy színpadra álljanak, kettejükről pedig már el is készültek az első promóciós fotók, melyek egyikét a Blikk tette közzé, megmutatva, milyen profi munkát végeztek a sminkesek, fodrászok és stylistok a két színészen.

Csaba és fruzsina, mint Danny és Sandy (Fotó: Blikk)
John Travolta és Olivia Newton-John - az igazi Danny és Sandy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek