Starity

Niall Horan: „Nem oszlik fel a One Direction”

2015. augusztus 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával azután, hogy a One Direction bejelentette, miszerint egyéves szünetre megy, Niall Horan eloszlatta a végleges szakításról szóló pletykákat.

hirdetés
Niall Horan: „Nem oszlik fel a One Direction”
Fotó: Facebook/One Direction

Oké, túl sok pletyka kering. Nem oszlunk fel, csak jól megérdemelt pihenőnkre megyünk valamikor jövőre – csiripelte a Twitteren Niall Horan, majd így folytatta: Ne aggódjatok, még sok minden van, amit szeretnénk megvalósítani! Alig várom, hogy halljátok az új zenénket, és hogy előadjunk néhány új dalt a turné folytatásán! Szeretlek titeket!

A csapat másik oszlopos tagja, az apai örömök elé néző Louis Tomlinson sem ment el szó nélkül a rajongókból áradó kétségbeesés és a feléjük irányuló szeretet mellett, így ő is biztosította a Directionereket arról, hogy szó sincs végleges szakításrólA támogatásotok egyszerűen leírhatatlan! Ez csak szünet :) Nem megyünk sehova!! Ígérem!

A csapat 2010-es megalakulása óta folyamatosan megfeszített tempóban dolgozott, így nem meglepő, hogy a srácok szeretnék kicsit kiereszteni a fáradt gőzt, és szeretteik körében pihenni, hogy az egyéves leállás után újult erővel, feltöltött energiaraktárakkal térjenek vissza a köztudatba.

„Nagyon jó barátok, és teljes mértékben támogatják egymást. Biztosak abban, hogy képesek a saját projektjeikre is és a csapat dolgaira is koncentrálni egyszerre. Ez egy izgalmasan kretív időszak számukra csapatként. Együtt fognak maradni, és továbbra is közösen terveznek a jövőre nézve. [...] Szeretnek együtt dolgozni, és együtt képzelik el a jövőjüket is, de vágynak arra a szabadságra, hogy a saját dolgaikkal is foglalkozhassanak mellette” – erősítette meg egy forrás az E! Newsnak

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek