Starity

Elképesztő! 30 évesnek néz ki a 60 éves blogger!

2015. augusztus 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes Melissa idén ünnepli 60. születésnapját, hét kisgyereknek a nagymamája, mégis letagadhatna a korából akár három évtizedet is.

hirdetés

A Redbook magazin számolt be nemrégiben a 60 évesen is fittnek és fiatalnak tűnő szépségbloggerről, Melissáról. Képeit elnézve egyszerűen hihetetlen számunkra, hogy a nagymamakorúak táborát erősíti, hiszen alig néz ki többnek 30-nál.

Melissa saját bevallása szerint a genetikának, valamint a gondos arc- és testápolásnak köszönheti fiatalos külsejét, elmondása szerint pedig sosem feküdt kés alá a szépségért, és botox-kezelésen sem vett még részt soha, sokkal inkább a megfelelő hidratálásra és az egészséges táplálkozásra esküszik.

Két évvel ezelőtt indított, a YouTube-on nyomon követhető vlogján pedig számtalan szépségápolási praktikával ismerteti meg követőit, és a napi rutinjába is szívesen avatja be azokat, akik hozzá hasonlóan csodaszép bőrrel és fiatalosan megnyerő külsővel szeretnének rendelkezni az ő korában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek