Starity

Shay Mitchellt teljesen ledöbbentette „A” kiléte

2015. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Access Hollywood Live-ban látták vendégül nemrégiben a színésznőt, aki elárulta, hogy az utolsók között tudta meg, kit is rejt a fekete kapucni.

hirdetés
Shay Mitchellt teljesen ledöbbentette „A” kiléte
Fotó: ABC Family

Bizony nem csak a rajongókat sokkolta „A” kiléte, hanem a Pretty Little Liars színészeit is, akik közül sokan idő előtt kicsikarták a készítőkből azt a bizonyos nevet, ám akadtak olyanok is, akik csak a forgatókönyv közös felolvasásánál tudták meg a nagy titkot. Shay Mitchell az utóbbiak közé tartozott, ugyanis elárulta az Access Hollywood Live-ban, hogy nehezen tudja tartani a száját, így úgy vélte, ez lesz a legjobb megoldás.

Elég észveszejtő volt. Nem voltam egyike azoknak a színészeknek, akik idő előtt megkérdezték az íróktól, hogy ki csoda „A”. Nem akartam előre tudni, mivel ha rákérdeztek, nehezen tudtam volna hazudni, szóval úgy gondoltam, várok a közös felolvasásig. Amikor pedig ott ültünk és olvastuk a forgatókönyvet, teljesen ledöbbentem. De végül minden értelmet nyert és leültem beszélgetni Marlene Kinggel is, ami remek volt. Imádtam az évadzárót – mesélte.

Majd szóba került a rajongók reakciója is, ugyanis a legtöbben teljesen felháborodtak, de Shay elárulta, hogy számítottak erre, hiszen nem kis rizikót vállaltak ezzel a fordulattal: Tudom, hogy sok ember vegyes érzelmekkel fogadta, de olyan nincs, hogy mindenki elégedett legyen. Szerintem őrületes volt.

Amikor a műsorvezetőnő, Liz Hernandez arról kérdezte, félt-e felmenni a közösségi portálokra a finálé után, a következőt válaszolta: „Nem, imádtam! Tárt karokkal fogadtam – kezdte, majd hozzátette – Azt akarom, hogy szenvedélyesek legyenek. Azt akarok, hogy nézzék és izgatottak legyenek miatta, nem számít, hogy jó vagy rossz véleménnyel vannak róla.”

Mindemellett pedig a folytatásról is szót ejtettek, hiszen 2016 januárjában egyetemet és főiskolát végzett fiatal felnőttekként térnek vissza a lányok, aminek a főszereplőket alakító színésznők mellett természetesen Shay is örül.

Öt évet fogunk ugrani, ami tulajdonképpen nagyon jó dolog. Végre közelebb kerül hozzám korban a karakterem. Végeztem a középiskolával végre! Mindig, amikor vissza kellett menni a suliba, kicsit furcsa érzés volt. De jó móka lesz. Idősebbek lettek a lányok, így már tudunk martinit is inni, amikor összeülünk – mondta nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek