Starity

Beégett Zac Efron

2015. augusztus 26. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ismerte fel a High School Musical első részében Vanessa Hudgensszel közösen előadott dalát, a Breaking Free-t.

hirdetés
Beégett Zac Efron
Fotó: USA Today

A brit Cosmopolitan egyik riportere interjút készített nemrégiben Zac Efronnal, Emily Ratajkowskival és Max Josephfel a hazánkban Miénk a világ címmel mozikba kerülő filmjük, a We Are Your Friends kapcsán. A beszélgetés alatt pedig egy rövid dalfelismerős játékra is sort kerítettek, melyben nem értek el túl kiemelkedő eredményt, mi több, a sármos színész még sok High School Musical-rajongó szívét is összetörte.

Emily szemrebbenés nélkül kitalálta az első dalt, ami Beyoncé és Jay-Z Drunk In Love-ja volt, majd a másodikra Max vágta rá rögtön a választ. A harmadik a tinilányok nagy kedvence, a One Direction volt, ám egyikük sem ismerte fel a Steal My Girl című slágert, még segítséggel sem. A rendező a Van Halenre, Zac a Coldplayre vagy a Muse-ra, Emily pedig a U2-ra tippelt, amikor a riporter próbálta rávezetni őket azzal, hogy a világ legnagyobb bandájáról van szó.

Ezt követően viszont egy olyan dal jött, amivel kapcsolatban a legtöbbek valószínűleg úgy gondolták, hogy Zac rögtön rá fogja vágni a címet, ám ez nem így történt. A Disney nagy sikerű filmtrilógiájának első részében felcsendült Troy és Gabriella-duett, a Breaking Free első néhány akkordja után rájött arra, hogy egy HSM-dalról van szó, ám a címmel már bajban volt.

„Ó, ez High School Musical. De a dal címe. Ó, ember, nagy a nyomás. Nem Soarin’, flying? – kezdett tippelgetni, amikor elhangzott az első sor, majd mikor a riporternő tudatta vele, hogy nem és Max megkérdezte, hogy ez az ő hangja-e, így folytatta – Aha. Szent tehén. Take a Chance? Breaking Free! Basszus! Három filmre való dal van, srácok. Három filmre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek