Starity

Jennifer Aniston nem hajlandó az esküvőjéről beszélni

2015. augusztus 26. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először lépett a nyilvánosság elé a színésznő, mióta kimondta a boldogító igent, azonban kijelentette, hogy nem hajlandó a nagyvilág orrára kötni élete legszebb napját.

hirdetés
Jennifer Aniston nem hajlandó az esküvőjéről beszélni
Fotó: Austin Hargrave/The Hollywood Reporter

Ahogy arról mi is beszámoltunk, augusztus 5-én a legnagyobb titokban örök hűséget fogadott egymásnak Jennifer Aniston és Justin Theroux. A nagy napról azóta sem került nyilvánosságra túl sok információ, főként csak néhány pletyka, így az ET egyik riportere úgy gondolta, hogy a 46 éves színésznő új filmje, a Megőrjít a csaj premierjén megpróbál kicsikarni belőle néhány szót.

Terve azonban nem sikerült, ugyanis Jennifer mindössze ennyit volt hajlandó közölni: Nem mondok el semmit! Szerencsénk volt ahhoz a gyönyörű, luxusnak számító dologhoz, hogy megtarthattuk magunknak ezt a csodálatos pillanatot. És önző leszek, mivel ezt ennyiben is hagyom.

Emellett pedig a Good Morning America egyik riporterének is volt lehetősége arra, hogy leüljön beszélgetni az újdonsült feleséggel, aki ezúttal is szűkszavúan nyilatkozott a nagy napról és arról, hogy mégis hogyan sikerült titokban tartaniuk azt: Ha akarod, akkor találsz rá módot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek