Starity

Rita Ora: „Az Us egy szívmelengető dal”

2015. augusztus 27. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő már két dalt kiadott második stúdióalbumáról, és most úgy tűnik, a következő kislemez is úton van. Utalásai szerint az Us című lett a kiválasztott, melyben Ed Sheeran volt a segítségére.

hirdetés
Rita Ora: „Az Us egy szívmelengető dal”
Fotó: Glamour UK

Rita Ora büszkén mesélte el következő kislemezének jelentését. Az Ust, melyben Ed Sheeran működött közre, egy aranyos és szívmelengető duettként írta le, a jelek szerint pedig ez lesz a következő kislemez második korongjáról.

Számomra ez az egyik legszívmelengetőbb, legaranyosabb és leghihetetlenebb szerzemény, amit valaha hallottam, és hálával tartozom annak, aki ezt a dalt megírta – mesélte az énekesnő.

Rita nem sieti el a dolgokat és biztosra szeretne menni második nagylemezével, ugyanis hosszú idő telt el, amióta kiadta első, ORA címre elkeresztelt korongját. Az énekesnő gondosan megválogatta, hogy kivel is szeretne együtt dolgozni a lemezen: Gondoskodtam mindenről az anyaggal kapcsolatban, sőt arról is, hogy ez a korong ne egy egyszínű lemez legyen. Az album többek közt a szexualitásomat és a női függetlenségemet emeli ki.

Rita emellett büszke és hálás, hogy együtt dolgozhatott Chris Brownnal Body On Me címre elkeresztelt kislemezén, és elmondta, hogy nagyon vicces volt leforgatni hozzá a videoklipet, ami másfél héttel ezelőtt jelent meg.

Kétségtelenül az egyik legérzelmesebb és az egyik legmeghittebb videó, amit valaha leforgattam. Nagyszerű volt együtt dolgozni Chrisszel, olyan vicces egy srác. Alapból könnyebb egy baráttal közösen dolgozni, mert akkor nincs rajtad az a nagy nyomás. Tettük a dolgunkat, egy szerepet játszottunk, azt csináltuk, amit a dal megkövetelt tőlünk – mesélte a kisfilm kapcsán Rita, aki ragaszkodik ahhoz, hogy Chrisszel csak barátok és semmi több nincs köztük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek