Starity

Hallgasd meg a Sofia Carson slágerének retro-soul verzióját!

2015. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban szeptember 19-én debütáló Utódok című Disney-film Rotten to the Core című slágerének retro-soul verziója augusztus 21-től elérhető a színészként, énekesnőként és dalszerzőként is aktív Sofia Carson előadásában a DisneyMusicVevo Youtube-csatornán.

hirdetés

A fiatal színésznő a Hófehérke és a hét törpe című meséből már jól ismert Boszorka lányát, Evie-t alakítja az Utódokban, mely eddig összesen 12,2 millió nézőt vonzott, és ezzel az 5. legnézettebb eredeti film a kábeltelevíziók történetében. A Rotten to the Core című betétdal eredeti verziójának jelenleg 34 milliós nézettsége van a VEVO-n. 

A videoklipet Londonban forgatták, Naren Wilks és Adam Santelli rendezésében, és egy 3D-s, zöld képernyős módszernek köszönhetően (amit Wilks talált ki) érték el a kaleidoszkópszerű hatást. A videó lesz a nyitódala a Descendants Wicked World című animációs sorozatnak, mely Auradonban és az Elveszettek Szigetén fog játszódni, és szeptember 18-án lesz a premierje az amerikai Disney Csatornán és az online platformokon.

Az Utódok filmzenéje az első hetén az első helyen nyitott a Billboard 200-as listáján, jelenleg a 8. helyen áll. Szintén az első a Billboard filmzenei listáján és az iTunes filmzenei listáján, valamint 4. helyezett az iTunes album listáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek