Starity

Elásta a csatabárdot anyósával Rubint Réka

2015. augusztus 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rubint Réka és anyósa között évek óta dúlt a háború, ám úgy tűnik, a két hölgy végül közös nevezőre jutott.

hirdetés
Elásta a csatabárdot anyósával Rubint Réka
Fotó: Facebook/Norbi Update

Schobert Norbi nagy bánatára szeretett édesanyja és Rubint Réka között évek óta dúlt a háború, mely az utóbbi időben annyira elmérgesedett, hogy a két nő nem is állt szóba egymással. Schobert mama lépten-nyomon belekötött a menyébe, és mindig talált rajta valami kritizálni valót. Bár Rékát bántotta a dolog, mégsem szólt egy szót sem, hiszen tudta, hogy szerelme édesanyjának viselkedése mögött egészségügyi problémái állhatnak.

Mióta végre sikerült beállítani az édesanyám vércukorszintjét, jóval kiegyensúlyozottabb lett. A rossz vércukorszint ugyanis hangulatingadozással is jár, idegfeszültséget okozhat – nyilatkozta Norbi az ügy kapcsán.

A Kiskegyed értesülései szerint azonban a háborúskodásnak vége, ugyanis Norbi édesanyjának születésnapján elásta a csatabárdot a két hölgy, akik nemrégiben együtt jelentek meg Norbi legújabb könyvének bemutatóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek