Starity

Nyerj mozijegyet Zac Efron új filmjére!

2015. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Játssz velünk, és nézd meg másodmagaddal a Warner Bros. újdonságát, a Zac Efron főszereplésével készült Miénk a világot!

hirdetés

A Miénk a világ című film szeptember 3-án kerül mozikba. A mű az elsőfilmes Max Joseph rendezésében készült – aki egyébként a népszerű MTV-s sorozatból, a Kamuregből már ismerős lehet.

A film egy fiatal fiú útját követi (Zac Efron), aki azért küzd, hogy kiemelkedjen a rengeteg elektronikus zenei producer közül. A színésznek számos ismert DJ segített a felkészülésében, köztük az idei Sziget Fesztivál egyik fellépője, az EDM egyik népszerű alakja, Alesso is. A filmben hallható trendi zenék, a bulik és a fergeteges fesztiválok hangulata megalapozza a tökéletes élményt, hogy még az ősz beköszönte előtt egy nagyot partizzon minden film- és zenerajongó.

A film központjában a zene áll, így a soundtrack korong is igazán sokszínűre sikerült: egy tökéletes válogatás a 2000-es évek slágerei és napjaink nagyágyúi közül, ügyesen összekapcsolva az elektronikus tánczenét a popkultúrával.

Ahogy várható volt, az albumon szerepel Justice vs. Simian We Are Your Friends című remixe és a Pete Tong közreműködésével készült Hayden James-dal, a Thinking About You is. A mai slágergyárosok közül itt van Kygo, Tchami, Carnage és Bro Safari, illetve a poprapper Lil Jon, Juicy J és Tyga. A már megjelent Break Yourself (feat. Far East Movement & Pusha T) is helyet kap a korongon.

A Miénk a világ soundtrack lemeze ízig-vérig aktuális és dögös – az angol listavezető Oliver $ és Jimi Jules, az ausztrál top selector, Will Sparks, és a világszerte egyre sikeresebb AlunaGeorge duó mind emelik az album és persze a film színvonalát – egy remek és érdekes összefogás a dance kultúra fenntartható jövőjéért. 

A játék menete:

Ha szeretnél másodmagaddal beülni Miénk a világ című film premier előtti vetítésére, nincs más dolgod, mint lájkolni ezt a cikket, valamint hozzászólásban megírni, melyik Zac Efron-film a kedvenced.

A játék időtartama: 2015. augusztus 27. – 2015. augusztus 29.
Sorsolás: 2015. augusztus 30.
A vetítés helye és időpontja: 2015. szeptember 1., 19 óra; Westend – Cinema City (5-ös terem)

--------------------

A játék lezárult!

A szerencsés nyertes: molnarmeli

Gratulálunk! Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek