Starity

Tátva marad a szád, ha meglátod, milyen tánccal lepte meg a vőlegény a menyasszonyt

2015. augusztus 27. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vírusként terjed az a videó, amiben egy friss férj és barátai hihetetlen koreográfiával lepik meg a nagy napon a szerencsés arát.

hirdetés

Kirk Henning és Valerie Tellmann mindketten profi táncosok, akik a Richmondi Balettársulatban ismerkedtek meg, majd szerettek egymásba. Nemrégiben pedig örök hűséget fogadtak egymásnak ugyanazon a színpadon, ahol sok-sok évvel ezelőtt együtt léptek fel számos produkcióban.

Az esküvő megszervezése mellett azonban Kirknek egy nagy meglepetés megtervezésére és kivitelezésére is jutott ideje, valamint ereje. Néhány barátjával együtt ugyanis egy közel hétperces koreográfiát állítottak össze, amit a lagzin adtak elő Valerie-nek, és az egész násznépnek.

Valerie-nek sejtelme sem volt róla. Ahogy azt a videóban is láthatja mindenki, hihetetlenül aranyos volt a reakciója. Mindenki imádta és teljesen meglepődtek – árulta el a nagy napot kamerával dokumentáló Ginger Topham, akinek köszönhetően az egész világ szájtátva csodálhatja a srácok produkcióját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek