Starity

Alyson Stoner feldolgozta Hailee Steinfeld dalát

2015. augusztus 27. 20:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyson Stoner zenei karrierjét még mindig inkább a feldolgozások teszik ki. Ezúttal a Love Myself coverjével lepte meg a rajongóit, amihez rögtön videót is készített.

hirdetés

Alyson Stoner énekesnői karrierje még mindig nem indult be igazán, de emiatt egyáltalán nem csügged. Legutóbb egy saját szerzeménnyel jelentkezett, ami a Pretty Girls címet viseli, de még mindig inkább a feldolgozásokra esküszik. Eddigi alkotásai között van Justin Bieber Boyfriendje, a Maroon 5 Maps című dala és persze Taylor Swift Shake It Offja, amit Alex G-vel készített el.

Most az énekesnőként szárnyait próbálgató Hailee Steinfeld első önálló dalával, a Love Myselffel próbálkozott meg. Ám ezt sem egyedül énekelte fel, hiszen segítségére volt Leroy Sanchez is. A hozzá forgatott videó igazán egyszerű lett, hiszen egy stúdióban forgatták le és, mint már sokszor, most is megmutatta táncos tudását a sokoldalú tehetség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek