Starity

Rá sem lehet ismerni Palik Lászlóra

2015. augusztus 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az egykori sportriporter túlzásba vitte a fogyókúrát, hiszen már alig lehet ráismerni lógó ruhái alatt.

hirdetés

Döbbenten szúrták ki a szemtanúk a zsúfolt reptéren a Forma-1 meghatározó hangját, Palik Lászlót, ugyanis az egykori sportriporter annyira lefogyott, hogy szinte fel sem lehet ismerni. Természetesen rögtön megindultak a találgatások egy esetleges betegségről, ám László egyik barátja elárulta: a riporter őrült fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon feleslegétől, ám úgy tűnik, átesett a ló túloldalára.

Az állítólagos barát arról is beszámolt, hogy arra is volt példa, amikor Laci hónapokon keresztül pattogatott kukoricán élt, máskor pedig kizárólag zöldségekkel és gyümölcsökkel táplálkozott. 

Hazánk fitneszguruja, Schobert Norbi sem tudott elmenni szó nélkül Laci ijesztő külseje mellett, és félig komolyan, félig viccelve jegyezte meg a Facebookon, hogy várja őt az Update-boltokban.

 

Hitetlenkedve olvasom a hírt. Palik László éveken át pattogatott kukoricán élt. Palik Laci! Azért ezt nem kéne! Várunk...

Posted by Norbi Update on 2015. augusztus 27.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek