Starity

Megkapta első filmszerepét Shay Mitchell

2015. augusztus 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars Emilyje Jennifer Aniston, Julia Roberts és Kate Hudson oldalán játszik majd.

hirdetés
Megkapta első filmszerepét Shay Mitchell
Fotó: Glamour

A Variety beszámolója szerint Shay Mitchell az Anyák napja című Garry Marshall rendezte vígjátékban kapott szerepet, mely az előrejelzések szerint 2016. április 29-én érkezik majd a mozikba. A lap arról is beszámolt, hogy a forgatások augusztus 19-én kezdődtek meg Atlantában.

A történet forgatókönyvét egyébként Anya Kochoff-Romano, Lily Hollander, Matt Walker és Tom Hines írta, a főbb szerepekben pedig Jennifer Anistont, Julia Robertset, Kate Hudsont, Timothy Olyphantot, Jason Sudeikist, Jack Whitehallt, Aasif Mandvit és Loni Love-ot láthatjuk majd.

A film előreláthatóan rengeteg bonyodalomban, drámában és vicces pillanatban bővelkedik majd, melynek alapjául a férj-feleség-volt feleség hármasa között kibontakozó konfliktushalmaz szolgál. Timothy Oliphant játssza Jennifer Aniston karakterének volt férjét, Shay Mitchell pedig az új feleség bőrébe bújik majd, aki a világ legklasszabb mostohaanyja akar lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek