Starity

Novemberben érkezik Adele harmadik stúdióalbuma

2015. augusztus 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hosszan megvárakoztatta rajongóit, ám hajlandóak vagyunk elnézni neki, ugyanis a napokban látott napvilágot a hír, hogy harmadik nagylemeze novemberben kerül az üzletek polcaira.

hirdetés
Novemberben érkezik Adele harmadik stúdióalbuma
Fotó: Vogue

Ugyan már korábban is reppentek fel pletykák arról, hogy Adele visszatér a zeneiparba, ám a várva várt bejelentés sokáig váratott magára. 2014 májusában hintette el az énekesnő kiadója, az XL Recordings, hogy a harmadik Adele-korong a 25 címet viseli, ám később mégsem érkezett hír arról, hogy mikor is kívánja piacra dobni az albumot kiadó.

Adele egyébként ezúttal is remek csapatot választott maga mellé, ugyanis olyan előadók nyújtottak neki segédkezet az album írása és rögzítése során, mint Max Martin, Pharrell Williams, Ryan Tedder és Tobias Jesso Jr. A Grammy-díjas énekesnő korábbi két, többszörös platinalemezzé avanzsált albumának sikeréből kiindulva, a 25 is népszerűnek ígérkezik a rajongók körében.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek